Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest
bestellen reviews bijsluiter

In winkelmandje


Omschrijving
Joysbio is een Antigeen Zelftest voor Corona met een Nederlandse validatie. De test is toegelaten voor thuisgebruik en professioneel gebruik en wordt nu gratis verzonden. Dit is bij ons de meest verkochte ondiepe neustest met CE1434 markering en is getest op de werking met de Omikron variant. De Joysbio (Ag) sneltest voor Corona/Covid-19 geeft binnen 15 minuten een testuitslag voor het Corona virus. In Nederland is deze sneltest toegelaten als professionele sneltest (Rivm lijst 27 ... (tik voor meer tekst)

Joysbio is een Antigeen Zelftest voor Corona met een Nederlandse validatie. De test is toegelaten voor thuisgebruik en professioneel gebruik en wordt nu gratis verzonden. Dit is bij ons de meest verkochte ondiepe neustest met CE1434 markering en is getest op de werking met de Omikron variant. De Joysbio (Ag) sneltest voor Corona/Covid-19 geeft binnen 15 minuten een testuitslag voor het Corona virus. In Nederland is deze sneltest toegelaten als professionele sneltest (Rivm lijst 27 mei 2021) en als zelftest voor thuisgebruik voor het detecteren van het Coronavirus. Bovendien is de test in Nederland gevalideerd in een onderzoek van het Groene Hart Ziekenhuis en de GGD Hollands Midden. De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid van meer dan 98% in vergelijking met een PCR test (Robert Koch Instituut, april 2021) en wordt wereldwijd ingezet als sneltest om het Corona virus op te sporen. Dit is een sneltest die direct het virus kan aantonen. De test wordt eenvoudig voorin de neus afgenomen op maximaal 2,5 cm diep. Deze ondiepe neustest is niet pijnlijk en eenvoudig af te nemen bij volwassenen en kinderen.

Hoe is de test verpakt

• Doosjes van 20 stuks
• CE1434 certificering als zelftest voor thuisgebruik
• CE certificering als professionele sneltest
• Elke doos bevat 20 sneltesten in folie
• 20 ondiepe neusswabs
• 20 buffers met testbuisjes
• Gebruiksaanwijzing (NL/EN)
• Snelgids (NL/EN)

Ook voor kinderen

Deze test is kindvriendelijk omdat de wattenstaaf niet tot achterin de keel of neusholte hoeft. De ondiepe sneltest kan worden gebruikt bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid. De testuitslag is snel en net zo gemakkelijk af te lezen als een zwangerschapstest. Met een wattenstokje (neusswab) wordt een beetje neusslijm afgenomen voorin de neus in het `neuspeuter-gebied`. Vervolgens wordt het wattenstaafje met het slijmmonster enkele seconden in de meegeleverde buffervloeistof gehouden. Van de buffervloeistof doe je 3 druppels in de testcassette. Binnen 15 minuten kun je de testuitslag aflezen. Met 2 streepjes is de uitslag positief en is het Corona virus aangetroffen in het neus/keel slijm. De test heeft een hoge specificiteit van 98% en reageert alleen op het Corona virus. Met 1 streepje is de testuitslag negatief of is de concentratie te laag voor de drempelwaarde van de test. Let op, dit is geen zelftest. De antigeen sneltest dient te worden uitgevoerd onder toezicht van een medisch professional.

Is deze sneltest goedgekeurd?

Welke validaties heeft deze antigeen sneltest:
• CE1434 conformiteitsverklaring voor gebruik in de Europese Unie als zelftest
• Inschrijving in het Nederlandse register voor medische hulpmiddelen Farmatec van het ministerie van VWS (als in vitro diagnosticum).
• Op lijst RIVM Nederland gevalideerde professionele testen (specificiteit 99,1%, sensitiviteit Ct 25 91,1%)
• Nederlandse validatie GGD en Microbiologie Groene Hart Ziekenhuis als professionele sneltest.
• Duitse validatie Robert Koch Instituut (RKI, DE) met zeer goede testresultaten (specificiteit 99,5% en sensitiviteit 98,1%).
• Validatie Italië met uitstekende testresultaten (spec. 98,8% en sens. 98,3%).
• Gevalideerd in Oostenrijk als zelftest voor thuisgebruik en gebruik op scholen (zie download pagina).
• Gevalideerd in Tsjechië als zelftest voor thuisgebruik.
• Gevalideerd in Slovenië als zelftest voor thuisgebruik.
• Toegelaten in België als sneltest door de FAGG
• Nederlandse minivalidatie heeft bevestigd dat de test ook werkt voor de omicron variant (dec. 2021)
• Zelftest is toegelaten op de EU Common list of rapid antigen tests sinds mei 2021
• Sneltest voldoet aan de eisen die de World Health Orginization (WHO) stelt aan sneltesten voor Covid-19
• Deze sneltest is voor professioneel gebruik. Zeer geschikt voor bedrijven en commerciële teststraten
• Met Nederlandse gebruiksaanwijzing
• De neusswab in deze sneltest bevat geen ethyleen-oxide
• De buffer in deze sneltest bevat geen octyl-nonylphenylethoxylate
• Bekijk de documenten op de download-pagina voor de Antigeen Sneltest voor Corona

Wat vinden andere gebruikers van deze sneltest?

• Lees de 5-sterren reviews van professionele gebruikers.

Hoe betrouwbaar is de test

De nieuwe Sensitest Antigentest voor het Corona virus heeft een hoge specificiteit van 98%. Door de hoge specificiteit reageert de test alleen op het Corona virus en is de kans op een vals positieve testuitslag verwaarloosbaar. De antigentest geeft gedurende de eerste 5 dagen van de ziekte verschijnselen de grootste kans op een positieve testuitslag. Het voordeel van de antigentest is dat zodra deze positief aangeeft, de patiënt met grote zekerheid het Corona virus heeft. Ook voor de patiënt is 15 minuten wachten een groot voordeel, omdat je vrijwel direct de testuitslag krijgt.

Reageert de test ook op de Omikron variant van het virus?

De test werkt zeer goed op de nieuwe Omikron variant. De test reageert ook op de Delta-variant van het Coronavirus. Deze sneltest wordt volop gebruikt voor detectie van besmettingen met Omikron en geeft prima resultaten.

Hoe kun je testen in de keel voor de Omikron variant

De Joysbio antigeen test is speciaal getest om de Omikron variant van het coronavirus op te sporen. Het lijkt dat Omikron niet alleen in de neus maar ook snel in de keel is te detecteren. Om de test uit te voeren met wat keelslijm kun je het beste gedurende 15-30 minuten niet eten of drinken. Daarna schraap je de keel en probeer je wat keelslijm op te hoesten en op de tong te krijgen. Vervolgens neem je het wattenstaafje en ga je met een vegende beweging over de achterzijde van de tong. Daarna neem je wat neusslijm af uit beide neusgaten met hetzelfde wattenstaafje zoals beschreven in de bijsluiter. Vervolgens kun je de test afronden door het wattenstaafje in de buffer uit te draaien en de buffer in de test te druppelen volgens de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing.

Wanneer kun je testen

In principe kun je de antigeen test het beste gebruiken in de eerste week van de Corona ziekteverschijnselen. Daarna bindt het antigen zich met antistoffen en kun je een negatieve testuitslag verwachten. Ook als je besmet mocht zijn. Je moet er dus zo snel mogelijk bij zijn als je wilt testen met de sneltest. Loop je al meerdere weken met klachten is het mogelijk niet zinvol om te testen met een sneltest, kies dan voor een pcr test uit de teststraat. Lees hier meer: wanneer testen met de sneltest.
Een groot voordeel van de antigentest is de nauwkeurige testuitslag, vooral bij een positieve testuitslag kun je al binnen enkele seconden de testuitslag waarnemen. Bovendien heb je geen laboratorium nodig om de testuitslag te krijgen. Elke arts of verpleegkundige kan de test uitvoeren.

Welke testuitslagen kun je verwachten

Er zijn 3 testuitslagen mogelijk (zie foto 4). Allereerst de positieve testuitslag geeft 2 lijntjes in het testvenster. Een donkere controlelijn bij C die aangeeft dat de test correct is uitgevoerd. De testlijn bij T verschijnt vaak ook al enkele seconden na het toedienen van de buffervloeistof. De uitslag is positief, wat betekent dat het coronavirus is aangetroffen in het neusslijmmonster. Ook een licht lijntje bij T betekent een positieve testuitslag. Meld een positieve testuitslag altijd bij de huisarts of ggd. De uitslag is negatief als er 1 lijntje verschijnt bij C, de controlelijn. Bij T is geen lijn zichtbaar. Het virus is niet aangetroffen of de concentratie is te laag voor de drempel van de test. Hou je bij een negatieve testuitslag ook aan de richtlijnen, zoals afstand houden en het dragen van mondmaskers. De testuitslag is ongeldig als er geen lijntjes verschijnen of alleen een lijntje verschijnt bij T. Bij een ongeldige testuitslag moet de test worden overgedaan.

Minder pijnlijk

Een ander groot voordeel van de ondiepe antigeen sneltest is dat hij minder pijnlijk voor de patiënt is om uit te voeren. De wattenstaaf hoeft maar circa 2.5 cm in de neusholte naar binnen. De stofjes waar de antigeentest op reageert zitten op de neusschelpen en die zitten vooraan in de neusholte. Met de meegeleverde wattenstaaf worden deze stofjes gemakkelijk verwijderd zonder dat de patiënt het gevoel krijgt te moeten braken of stikt. De afname is binnen enkele seconden gebeurd. Hoe de test wordt uitgevoerd vind je via de link hieronder.

Steriel wattenstaafje en buffer

Het wattenstaafje dat wordt meegeleverd bevat geen ethyleenoxide. De wattenstaafjes zijn gesteriliseerd volgens het Sterile-R proces en hebben een aparte CE certificering. Onze buffervloeistof bevat geen Octyl-Nonylphenylethoxylate, zoals bij sommige andere sneltesten wel het geval is.

Lees alle reviews over de Covid-19 Snelle Antigentest

Download-pagina voor de Antigeen Sneltest voor Corona

Wil je meer weten: Informatie website over de Sneltest voor Corona

Informatieve website fabrikant Joysbio (NL)
Merk:
Type:
Betrouwbaarheid:
Productcode:
Gebruik:
Houdbaar tot:
Voorraad:
Verzendkosten:
Prijs:
Reviews:
Joysbio
Corona
Specificiteit 98%
se-antigen
Antigeen Sneltest Neusswab
18 maanden
Op bestelling
€ 0.00
Vanaf € 1,99 excl. btw
Wordt vandaag voor 17.30 uur verzonden.


Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19

• Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19

Complete testkit met alle onderdelen om de test uit te voeren

• Complete testkit met alle onderdelen om de test uit te voeren

Sensitest Antigen test complete kit

• Sensitest Antigen test complete kit

Sensitest Antigen test uitslag

• Sensitest Antigen test uitslag

Voorbeeld positief testresultaat

• Voorbeeld positief testresultaat

Voorbeeld negatief testresultaat

• Voorbeeld negatief testresultaat

Voorbeeld positief testresultaat

• Voorbeeld positief testresultaat

Reviews van gebruikers

Sensitest reviews op TrustpilotReviews van gebruikers

zeer tevreden
"Test is eenvoudig en heb mij laten vertellen dat deze professioneel wordt gebruikt. Dat voelt veiliger dan goedkoper product. (Geen idee of dat ook echt veiliger ís)"
Pijnacker 27 mei 2022 13:01

zeer tevreden
"werkt prima"
Geel 3 mei 2022 21:38

zeer tevreden
"Test werkt perfect inmiddels 4 positief getest welke na de GGD test inderdaad positief waren. Heel behulpzaam voor indicatie wel goed opletten het streepje positief is soms vaag te zien maar dat staat ook in de instructie. "
Alkmaar 2 feb 2022 14:23

zeer tevreden
"Zeer snel geleverd binnen 3 dagen en netjes verpakt. Zeer gemakkelijk in gebruik en heel betrouwbaar."
Pelt 20 jan 2022 21:58

zeer tevreden
"Snelle levering. Makkelijk in gebruik en goed de uitslag te lezen prima allemaal."
Hank 13 jan 2022 11:09

zeer tevreden
"Om de omikron variant van het virus te vinden moet je vooral ook in de keel wat slijm afnemen. Even wat slijm ophoesten en dan het wattenstokje over de tong halen. "
Nieuwegein 7 jan 2022 11:10

zeer tevreden
"Werkt ook met de omikron variant! Eenvoudige bijsluiter, makkelijk te begrijpen."
Venlo 5 jan 2022 13:37

zeer tevreden
"Na de positieve ervaringen van de eerste set testen was het logisch om een nieuwe bestelling te plaatsen. "
Eindhoven 23 dec 2021 11:20

tevreden
"Simpel makkelijk en snel de uitslag die 97% betrouwbaar is"
23 dec 2021 11:15

zeer tevreden
"Vlotte levering. Gemakkelijk te gebruiken, zeer duidelijke uitleg op bijgevoegde gebruiksaanwijzing."
Lubbeek 6 dec 2021 08:36

zeer tevreden
"Betrouwbare testen. Gemakkelijk om zelf uit te voeren."
Particuliere, België 5 dec 2021 12:23

zeer tevreden
"Super snel resultaat zichtbaar. Ook positief, zodat je snel actie kan ondernemen."
Vlissingen 4 dec 2021 14:36

zeer tevreden
"Levering is conform de belofte. Het product is makkelijk te gebruiken en het resultaat is makkelijk af te lezen. Ik voer twee tests per week uit."
Elewijt, België 30 nov 2021 18:30

tevreden
"Het werkt, zowel met als zonder covid 19 !"
Apeldoorn 30 nov 2021 16:35

zeer tevreden
"Snelle en makkelijk af te nemen test. "
Coach, Amsterdam 24 nov 2021 18:48

Lees meer reviews

In winkelmandje

Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19
Voor jou geselecteerd

Volgelaatsmasker Spatscherm Faceshield
Gelaatsmasker
Vanaf € 0,50

Joysbio Zelftest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest
Snelle Coronatest
Vanaf € 1,99 excl. btw

Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten
Actieprijs: € 22,95


Heb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer