Sneltest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest
bestellen reviews bijsluiter

In winkelmandje

doosje 5 stuks € 29
pakket 20 stuks € 115
pakket 40 stuks € 225
pakket 100 stuks € 560
pakket 200 stuks € 1110
pakket 500 stuks € 2750
pakket 1000 stuks € 4900

Omschrijving
Sneltest Antigeen voor Corona is nu direct leverbaar en wordt BTW-vrij geleverd. Dit is de meest verkochte ondiepe neustest. De Sensitest (Ag) sneltest voor Corona/Covid-19 van het merk Joysbio geeft binnen 15 minuten testuitslag voor het Corona virus. De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid van meer dan 98% in vergelijking met een PCR test (Robert Koch Instituut, april 2021) en wordt wereldwijd ingezet als sneltest om het Corona virus op te sporen. Dit is een sneltest die direct het virus k... (tik voor meer tekst)

Sneltest Antigeen voor Corona is nu direct leverbaar en wordt BTW-vrij geleverd. Dit is de meest verkochte ondiepe neustest. De Sensitest (Ag) sneltest voor Corona/Covid-19 van het merk Joysbio geeft binnen 15 minuten testuitslag voor het Corona virus. De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid van meer dan 98% in vergelijking met een PCR test (Robert Koch Instituut, april 2021) en wordt wereldwijd ingezet als sneltest om het Corona virus op te sporen. Dit is een sneltest die direct het virus kan aantonen. De test wordt eenvoudig voorin de neus afgenomen op maximaal 2,5 cm diep. Deze ondiepe neustest is niet pijnlijk en eenvoudig af te nemen bij volwassenen en kinderen.

Ook voor kinderen

Deze test is kindvriendelijk omdat de wattenstaaf niet tot achterin de keel of neusholte hoeft. De ondiepe sneltest kan worden gebruikt bij de eerste klachten van koorts, keelpijn of neusverkoudheid. De testuitslag is snel en net zo gemakkelijk af te lezen als een zwangerschapstest. Met een wattenstokje (neusswab) wordt een beetje neusslijm afgenomen voorin de neus in het `neuspeuter-gebied`. Vervolgens wordt het wattenstaafje met het slijmmonster enkele seconden in de meegeleverde buffervloeistof gehouden. Van de buffervloeistof doe je 3 druppels in de testcassette. Binnen 15 minuten kun je de testuitslag aflezen. Met 2 streepjes is de uitslag positief en is het Corona virus aangetroffen in het neus/keel slijm. De test heeft een hoge specificiteit van 98% en reageert alleen op het Corona virus. Met 1 streepje is de testuitslag negatief of is de concentratie te laag voor de drempelwaarde van de test. Let op, dit is geen zelftest. De antigeen sneltest dient te worden uitgevoerd onder toezicht van een medisch professional. Bijvoorbeeld een arts, verpleegkundige, tandarts, fysiotherapeut, arbo-arts, bedrijfsarts, doktersassistent, apotheker of psycholoog.

Is deze sneltest goedgekeurd?

Welke validaties heeft deze antigeen sneltest:
• CE conformiteitsverklaring voor gebruik in de Europese Unie
• Inschrijving in het Nederlandse register voor medische hulpmiddelen Farmatec van het ministerie van VWS (als in vitro diagnosticum).
• Validatie Robert Koch Instituut (RKI, DE) met zeer goede testresultaten (specificiteit 99,5% en sensitiviteit 98,1%).
• Validatie Italië met uitstekende testresultaten (spec. 98,8% en sens. 98,3%).
• Sneltest voldoet aan de eisen die de World Health Orginization (WHO) stelt aan sneltesten voor Covid-19 (specificiteit minstens 97% en een sensitiviteit van minstens 80%)
• Gevalideerd in Oostenrijk als zelftest voor thuisgebruik en gebruik op scholen (zie download pagina).
• Gevalideerd in Tsjechië als zelftest voor thuisgebruik.
• Toegelaten in België als sneltest door de FAGG
• Zeer geschikt voor bedrijven en commerciële teststraten
• Met Nederlandse gebruiksaanwijzing
• Bekijk de documenten op de download-pagina voor de Antigeen Sneltest voor Corona

Wat vinden andere gebruikers van deze sneltest?

• Lees de 5-sterren reviews van professionele gebruikers.

Hoe betrouwbaar is de test

De nieuwe Sensitest Antigentest voor het Corona virus heeft een hoge specificiteit van 98%. Door de hoge specificiteit reageert de test alleen op het Corona virus en is de kans op een vals positieve testuitslag verwaarloosbaar. De antigentest geeft gedurende de eerste 5 dagen van de ziekte verschijnselen de grootste kans op een positieve testuitslag. Het voordeel van de antigentest is dat zodra deze positief aangeeft, de patiënt met grote zekerheid het Corona virus heeft. Ook voor de patiënt is 15 minuten wachten een groot voordeel, omdat hij vrijwel direct de testuitslag krijgt.

Wanneer kun je testen

In principe kun je de antigeen test het beste gebruiken in de eerste week van de Corona ziekteverschijnselen. Daarna bindt het antigen zich met antistoffen en kun je een negatieve testuitslag verwachten. Ook als je besmet mocht zijn. Je moet er dus zo snel mogelijk bij zijn als je wilt testen met de sneltest. Loop je al meerdere weken met klachten is het mogelijk niet zinvol om te testen met een sneltest, kies dan voor een pcr test uit de teststraat. Lees hier meer: wanneer testen met de sneltest.
Een groot voordeel van de antigentest is de nauwkeurige testuitslag, vooral bij een positieve testuitslag kun je al binnen enkele seconden de testuitslag waarnemen. Bovendien heb je geen laboratorium nodig om de testuitslag te krijgen. Elke arts of verpleegkundige kan de test uitvoeren.

Reageert de test ook op de Britse variant van het virus?

Ja, de test reageert ook op de Britse variant van het Corona virus. Deze sneltest wordt volop gebruikt in Engeland, en geeft prima resultaten.

Welke testuitslagen kun je verwachten

Er zijn 3 testuitslagen mogelijk (zie foto 4). Allereerst de positieve testuitslag geeft 2 lijntjes in het testvenster. Een donkere controlelijn bij C die aangeeft dat de test correct is uitgevoerd. De testlijn bij T verschijnt vaak ook al enkele seconden na het toedienen van de buffervloeistof. De uitslag is positief, wat betekent dat het coronavirus is aangetroffen in het neusslijmmonster. Ook een licht lijntje bij T betekent een positieve testuitslag. Meld een positieve testuitslag altijd bij de huisarts of ggd. De uitslag is negatief als er 1 lijntje verschijnt bij C, de controlelijn. Bij T is geen lijn zichtbaar. Het virus is niet aangetroffen of de concentratie is te laag voor de drempel van de test. Hou je bij een negatieve testuitslag ook aan de richtlijnen, zoals afstand houden en het dragen van mondmaskers. De testuitslag is ongeldig als er geen lijntjes verschijnen of alleen een lijntje verschijnt bij T. Bij een ongeldige testuitslag moet de test worden overgedaan.

Minder pijnlijk

Een ander groot voordeel van de ondiepe antigeen sneltest is dat hij minder pijnlijk voor de patiënt is om uit te voeren. De wattenstaaf hoeft maar circa 2.5 cm in de neusholte naar binnen. De stofjes waar de antigeentest op reageert zitten op de neusschelpen en die zitten vooraan in de neusholte. Met de meegeleverde wattenstaaf worden deze stofjes gemakkelijk verwijderd zonder dat de patiënt het gevoel krijgt te moeten braken of stikt. De afname is binnen enkele seconden gebeurd. Hoe de test wordt uitgevoerd vind je via de link hieronder.

Voor je bedrijf

De antigeentest is vrij eenvoudig uit te voeren en te beoordelen. De uitvoering dient te worden begeleid door een zorgprofessional. Ga je in je bedrijf aan de slag met sneltesten, zorg dan dat de uitvoering wordt begeleid door een big-geregistreerde zorgmedewerker. Meld een positieve testuitslag altijd bij de GGD of huisarts van de medewerker. Steeds meer bedrijven gaan de mensen op de werkvloer ook preventief testen. Regelmatig worden alle medewerkers getest om de besmettingshaarden eruit te halen. Dat kan nu heel goed met de sneltest omdat deze eenvoudig uit te voeren is. Mocht je deze test willen aanschaffen voor je bedrijf maar geen zorgprofessional hebben, probeer dan een arbo-arts, verpleegkundige, bedrijfsarts of andere zorgprofessional te regelen voor de begeleiding. Bel voor meer informatie met 0153642121.

Kan ik met deze test schoolkinderen testen?

Op dit moment lopen er verschillende onderzoeken in de Europese Unie naar het testen op basisscholen en middelbare scholen, maar het zelftesten door kinderen op school is in Nederland nog niet toegestaan. Op de basisscholen bij kids tot 12 jaar is het idee dat de kinderen in de toekomst de test thuis uitvoeren onder toezicht van een ouder voordat ze naar school gaan. De kinderen doen het wattenstaafje zelf voorin de neus tot maximaal 2,5 cm diep ("Het is net als neuspeuteren"). De ouder doet het teststaafje in de buffervloeistof en leest het testresultaat af. Op de middelbare scholen doen de leerlingen dat in de klas onder toezicht van de leerkracht. De leerlingen kunnen de test zelf uitvoeren en de leerkracht leest het testresultaat af.

Oostenrijk: goedgekeurd voor thuisgebruik en op school

In Oostenrijk is de Joysbio antigeen sneltest goedgekeurd voor thuisgebruik. Daarmee heeft de Oostenrijkse overheid een belangrijke stap gezet, om grootschalig testen mogelijk te maken in dat land. De Joysbio test kan zonder problemen door kinderen zelf worden uitgevoerd omdat deze voorin de neus wordt gedaan (max. 2,5 cm diep). Schoolkinderen kunnen thuis en in de klas de sneltest uitvoeren onder toezicht van een ouder of leerkracht. Met een negatieve testuitslag kunnen Oostenrijkse kinderen naar school.

Steriel wattenstaafje

Het wattenstaafje dat wordt meegeleverd bevat geen ethyleen oxide. De wattenstaafjes zijn gesteriliseerd volgens het Sterile-R proces en hebben een aparte CE certificering.

Lees alle reviews over de Covid-19 Snelle Antigentest

Download-pagina voor de Antigeen Sneltest voor Corona

Wil je meer weten: Informatie website over de Sneltest voor Corona

Informatieve website fabrikant Joysbio (NL)
Merk:
Type:
Betrouwbaarheid:
Productcode:
Gebruik:
Houdbaar tot:
Voorraad:
Verzendkosten:
Prijs:
Reviews:
Sensitest
Corona
Specificiteit 98%
se-antigen
Corona Antigen Sneltest
18 maanden
Direct leverbaar
€ 0.00
Vanaf € 5,00 excl. btw


Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19

• Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19

Complete testkit met alle onderdelen om de test uit te voeren

• Complete testkit met alle onderdelen om de test uit te voeren

Sensitest Antigen test complete kit

• Sensitest Antigen test complete kit

Sensitest Antigen test uitslag

• Sensitest Antigen test uitslag

Voorbeeld positief testresultaat

• Voorbeeld positief testresultaat

Voorbeeld negatief testresultaat

• Voorbeeld negatief testresultaat

Voorbeeld positief testresultaat

• Voorbeeld positief testresultaat

Reviews van gebruikers

Reviews van gebruikers

zeer tevreden
"Fijn dat niet diep in neus hoeft!"
9 apr 2021 18:57

zeer tevreden
"al vaak besteld en werd prima op tijd bezorgd (zeer snel )."
Bedrijfsarts 9 apr 2021 11:22

zeer tevreden
"Er zit een duidelijke beschrijving bij en de uitslag is duidelijk af te lezen. "
8 apr 2021 15:09

zeer tevreden
"Eenvoudig door de heldere beschrijving "
Schoonhoven 8 apr 2021 11:31

tevreden
"De test zelf uitvoeren was eerst spannend, maar de handleiding was duidelijke en prima om zelf te doen. En met 15 minuten heb je de uitslag. Goed leesbaar en allemaal negatief gelukkig. De bestelling ging prima, na telefonisch contact dat erg soepel verliep en ik een transparant antwoord kreeg, had ik de bestelling geplaatst. De volgende dag had ik het pakje al in huis. Dat is ook fijn, omdat ik het voor een bepaalde dag nodig had."
Zwolle 7 apr 2021 18:15

zeer tevreden
"De test procedure is super eenvoudig. Je moet wel vooraf checken of je geen te droge neus hebt, er moet minimaal neusslijm aanwezig zijn of je loopt het risico op een ongeldige test....! En als het inbrengen van het wattenstaafje teveel jeuk veroorzaakt druk je simpel met een vinger tegen je neusvleugel aan."
St. Lievens-houtem / Be 2 apr 2021 12:01

zeer tevreden
"De bijgevoegde instructies lijn per lijn te volgen is makkelijk uitvoerbaar en eenvoudig. Het resultaat is duidelijk af te lezen. Ik kan persoonlijk bevestigen dat de test ook effectief werkt, bij positieve test kleurde het 2de lijntje bijna onmiddellijk."
Antwerpen (deurne) 1 apr 2021 11:09

zeer tevreden
"Het zou heel handig zijn om als tip in de gebruiksaanwijzing te zetten dat je het testbuisje heel makkelijk kan vastzetten met een wasknijper!"
Maasdijk 31 mrt 2021 15:42

zeer tevreden
"Fantastische test en doet wat hij moet doen. Simpel en hygiënisch in gebruik. Eenvoudig om uit te voeren en resultaat af te lezen."
Schagen 31 mrt 2021 13:13

zeer tevreden
"Even goed lezen en dan is het gesneden koek. Net zo gemakkelijk als een ei koken."
Triotel 30 mrt 2021 11:17

zeer tevreden
"Super snelle levering, goed op de hoogte gehouden dmv track en trace. Test werkt makkelijk en geeft snel een betrouwbare uitslag. De ervaring tot nu toe is dat de uitslagen overeenkomen met de uitslagen van de GGD."
30 mrt 2021 11:02

zeer tevreden
"Het was super eenvoudig om de test uit te voeren en veel kindvriendelijker dan de pcr test van ggd, en je hebt snel de uitslag, zodat je niet lang op de uitslag hoeft te wachten. Super snelle levering, zeer tevreden wat bezorging betreft."
Everdingen 25 mrt 2021 12:16

zeer tevreden
"eenvoudige test, en niet diep in de neus is veel prettiger testen"
Culemborg 24 mrt 2021 14:22

zeer tevreden
"Test zeer makkelijk uitvoerbaar, ook bij jonge kinderen, zelfs bij 2 jarigen. Uitslag duidelijk en goed afleesbaar."
Eindhoven 24 mrt 2021 11:08

zeer tevreden
"Testresultaten komen overeen met GGD testresultaat. Zeer betrouwbaar dus. 2x positieve testen gehad. Wij snuiten even de neus voordat we de test afnemen (wordt bij GGD ook gedaan) omdat snot de testuitslag 1x heeft beïnvloed."
18 mrt 2021 22:09

Lees meer reviews

Sensitest reviews op TrustpilotIn winkelmandje

Sensitest Antigen test voor Corona Covid-19


doosje 5 stuks € 29
pakket 20 stuks € 115
pakket 40 stuks € 225
pakket 100 stuks € 560
pakket 200 stuks € 1110
pakket 500 stuks € 2750
pakket 1000 stuks € 4900


Voor jou geselecteerd

Mondkapjes Medisch Chirurgisch Mondmasker type IIR met BFE>99,7%
Chirurgisch mondmasker
Vanaf € 0,10

Sensitest Infrarood Thermometer Direct leverbaar
Infrarood thermometer
€ 24,00

Infrarood Thermometer Kleurendisplay 2 Functies
Snelle thermometer
€ 24,95

Sensitest Volgelaatsmasker Spatscherm Faceshield
Gelaatsmasker
€ 2,00

Sneltest Corona Covid-19 Antigeen Ondiepe Neustest
Snelle Coronatest
Vanaf € 5,00

Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten
Actieprijs: € 29,99


Heb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2021.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer