Informatie over onze zelftesten
Bezorgen van post en pakjes via PostNL tijdens feestdagen


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

Bezorgen van post en pakjes via PostNL tijdens feestdagen

Vraag over: Sensitest

Op feestdagen worden geen post of pakjes bezorgd in Nederland en BelgiŽ.

Kerst. Tijdens eerste en tweede kerstdag op 25 en 26 december worden er geen pakjes bezorgd in Nederland en BelgiŽ. Orders worden op feestdagen wel aangenomen maar pas de volgende werkdag verzonden.

Oudejaarsdag 31 december. Op deze dag worden orders tot 16 uur aangenomen en verzonden. Bestel voor 16.00 uur en je order wordt dezelfde dag nog verzonden en bezorgd op de eerstvolgende werkdag.

Nieuwjaarsdag 1 januari. Op nieuwjaarsdag wordt geen post bezorgd in Nederland en BelgiŽ. Sensitest neemt op die dag wel orders aan maar deze worden pas de eerstvolgende werkdag (2 januari) verzonden.
Koningsdag 27 april. Op Koningsdag wordt geen post bezorgd in Nederland. Sensitest neemt op die dag wel orders aan maar deze worden pas de eerstvolgende werkdag verzonden. Heb je vlak voor Koningsdag een bestelling geplaatst, dan is het mogelijk dat je pakje een dag later wordt bezorgd dan gepland.Bestel op tijd

Hoewel onze zakelijke post voorrang krijgt bij de verwerking van de grote hoeveelheid kerstpost is het niet ondenkbaar dat de bezorging tijdens de feestdagen enige vertraging oploopt.

Sensitest verzendt je orders op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week plaatsen via onze online shop. Orders op werkdagen geplaatst voor 17.30 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Tijdens bijzondere feestdagen worden wel orders aangenomen, maar pas de volgende werkdag verzonden.In de webshop:
Aanbiedingen overzichtHeb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer