Informatie over onze zelftesten
LEES DIT VOORDAT JE EEN CORONA ANTISTOFFEN TEST KOOPT


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

LEES DIT VOORDAT JE EEN CORONA ANTISTOFFEN TEST KOOPT


Nieuwe Coronatest Antistoffen van Sensitest


Vraag over: Sensitest

Heb je een griep of verkoudheid gehad, dan wil je natuurlijk weten of het Corona was. Dat is natuurlijk heel fijn om te weten, zodat je wat rustiger achter je winkelwagentje door de supermarkt loopt. Je weet immers dat je niet meer ziek kunt worden van het Coronavirus omdat je resistent bent. Een ander voordeel van testen op antistoffen is dat je weet dat je weer aan het werk kan zonder gevaar te lopen. Zeker als je bijvoorbeeld in de gezondheidzorg werkt.

Welke antistoffen zijn belangrijk?

Er zijn 2 typen antistoffen: IgM en IgG voor het Corona of Covid-19 virus. Deze antistoffen gaat je lichaam aanmaken zodra je ziek begint te worden van het virus. Eerst ontstaat de IgM antistof. Als je die antistof bij je draagt ben je recentelijk besmet geraakt. Deze stof blijft maar enkele weken in je bloed meetbaar. De tweede antistof is de IgG antistof. Deze wordt wat later aangemaakt en blijft ook veel langer in je bloed meetbaar. Deze stof zorgt er voor dat je langdurig beschermt bent tegen het virus. Misschien wel meerdere jaren. Mocht je in een later stadium opnieuw in contact komen met het Corona virus en je hebt de IgG antistoffen, dat is de kans groot dat je helemaal niet meer ziek wordt of alleen nog lichte klachten krijgt. Als er veel mensen antistoffen tegen het virus bij zich dragen, kan het virus uit zich zelf verdwijnen. Dat wordt groepsimmuniteit genoemt. Er wordt aangenomen dat als 60% van de bevolking de antistoffen bij zich draagt, het virus uit zichzelf verdwijnt.

Hoe kom je er achter?

Je wilt natuurlijk weten of je de antistoffen hebt tegen het Corona virus. Dat kun je eenvoudig testen met een Corona antistoffen test. Deze test geeft in 15 minuten de testuitslag. Hij lijkt veel op een zwangerschapstest, alleen doe je de Coronatest niet met urine maar met een druppeltje bloed. De Coronatest wordt uitgevoerd door een prikje in je vinger te doen en een druppeltje bloed op te vangen. Dit druppeltje bloed doe je in het druppelgat van de testcassette. Vervolgens een paar druppeltjes van de meegeleverde buffervloeistof in het druppelgat en 15 minuten wachten. Na 15 minuten kun je het testresultaat aflezen. Met 1 streepje heb je geen antistoffen. Met 2 of 3 streepjes heb je wel antistoffen en ben je resistent tegen het virus.

Waar moet je voor oppassen?

De Corona antistoffen test is geen vervanging voor PCR, de test die dokters uitvoeren door wat neus- en keelslijm op te nemen met een wattenstaafje. Met PCR kun je aantonen of je het virus bij je draagt, dat kan niet met de antistoffen test. De antistoffen test werkt niet als je nog in de incubatieperiode zit van je besmetting, hij werkt ook niet als je helemaal niet ziek bent geweest. Hij werkt wel als je bent hersteld van een griep of verkoudheid en je wilt achteraf weten of je de antistoffen bij je draagt.Klik hier: In de shop: Corona antistoffen testklik voor vergroting
Nieuwe Coronatest Antistoffen van Sensitest


klik voor vergroting
Zo doe je de test


klik voor vergroting
Corona test is positief: je hebt antistoffen


klik voor vergroting
Antistoffen test
Heb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer