Informatie over onze zelftesten
Past mijn pakje door de brievenbus


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

Past mijn pakje door de brievenbus

Vraag over: Sensitest

De meeste bestellingen worden zo ingepakt dat ze door de brievenbus passen. De standaard brievenbus heeft een maximale hoogte van 32 mm. Wij pakken de meeste pakjes zo in dat ze niet dikker zijn dan circa 3 cm waardoor ze door de meeste brievenbussen kunnen worden gedeponeerd. Het voordeel daarvan is dat de verzendkosten laag blijven en je niet thuis hoeft te blijven om te wachten op de bezorging van het pakje. Bovendien heb je het pakje dan snel in huis. Deze bestellingen worden verzonden in discrete bubbel-envelop waaraan je niet kunt zien wat erin zit.

Past niet door de brievenbus

Zodra een pakje niet meer door de brievenbus past, krijg je daarvan apart bericht per e-mail. Bij sommige artikelen staat het ook vermeld dat ze niet door de brievenbus passen. In de regel zijn dit de orders boven de 50 euro. De bestelling wordt dan door een koerier bezorgd. Indien je niet thuis bent op het moment dat de koerier langs komt, kun je het pakket vanaf de volgende dag afhalen op het dichtsbijzijnde postkantoor. Ook deze grotere bestellingen worden verzonden in discrete verpakking waaraan je niet kunt zien wat er in zit. Geen logo`s, geen reklame op de buitenkant.


In de webshop:
12 luxe ovulatietesten + 3 zwangerschapstesten + gratis digitale ovulatie thermoHeb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer