Informatie over onze zelftesten
Hoe werkt de nieuwe Corona Sneltest voor covid19 virus


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

Hoe werkt de nieuwe Corona Sneltest voor covid19 virus
Vraag over: Sensitest

Sensitest levert sinds kort de nieuwe Corona Sneltest. Deze coronatest is eenvoudig uit te voeren met een vingerprikje en geeft binnen 15 minuten aan of de patient antistoffen (IgM + IgG) heeft aangemaakt tegen het Corona virus. De test wordt uitgevoerd door een prikje in de vinger te doen en een druppeltje bloed in een testcassette te druppelen. Daarna wordt een buffervloeistof in de cassette gedruppeld. De test geeft weer of er antistoffen tegen het corona virus zijn aangemaakt. Deze antistoffen maak je aan zodra je lichaam in contact is gekomen met het virus en je de eerste ziekteverschijnselen hebt zoals koorts, keelpijn of verkoudheid. Deze test geeft snel uitslag. Met 1 streepje in het testvenster is de uitslag negatief, met 2 streepjes is de uitslag positief.

Testkit

Een testkit bestaat uit een testcassette, een pipetje, een flesje buffervloeistof en een handleiding in het Engels. Dit product is alleen geschikt voor zorgprofessionals en niet bedoeld voor thuisgebruik.

Beperkingen

Deze test geeft niet aan of je het virus bij je draagt maar of je lichaam de antistoffen tegen het virus heeft aangemaakt. In een prille fase van de besmetting, zoals tijdens de incubatie periode, zal de test waarschijnlijk negatief aangeven. Dat komt omdat je in die fase van besmetting nog te weinig antistoffen aanmaakt. De test kan wel aangeven of je, zodra je hersteld bent van je ziekte, langdurig beschermd bent tegen het virus. Je bent dan immuun geworden omdat je de IgG antistoffen bij je draagt. Deze test kan dan aantonen of je tot deze groep mensen hoort die immuun is geworden tegen het virus. Je kunt dan niet meer ziek worden van het virus en ook andere mensen niet meer besmetten.Klik hier: Coronatest in onze shopklik voor vergroting
Heb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer