Informatie over onze zelftesten
Hoe snel wordt je betaling afgehandeld


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

Hoe snel wordt je betaling afgehandeld

Vraag over: Sensitest

Je kunt op verschillende manieren betalen bij Sensitest.

Ideal. Als je in Nederland woont is de snelste manier van betalen via iDeal. Dit is online betalen via je eigen bank met de pin-pas. Om te kunnen betalen met iDeal moet je online bankieren bij een van de grote Nederlandse banken. Er zijn in totaal 8 banken aangesloten bij iDeal, waaronder ABNAmro, Rabobank, ING, SNS, Triodos, Frieslandbank, ASN en Fortis. De iDeal betaling wordt door de bank direct aan ons gemeld. Hiermee wordt je order supersnel afgehandeld en verzonden.

Bank overschrijving. Een bankoverschrijving gaat in de regel binnen 24 uur. Het kan soms direct zijn bijgeschreven, maar we hebben de ervaring dat er soms ook een dag voorbij gaat voordat het geld bij ons is bijgeschreven. Overschrijving vanuit BelgiŽ naar onze rekening kunnen 2 a 3 werkdagen in beslag nemen. Wil je je pakje snel laten bezorgen in BelgiŽ kun je sneller betalen met Credit Card.

Credit Card. De betalingen met Credit Card worden afgehandeld door Paypal. Deze betalingen worden direct na uitvoering aan ons gemeld, waardoor wij het pakje direct kunnen versturen.

Paypal. Heb je een Paypal rekening met voldoende saldo dan werkt de betaling met Paypal erg snel. Direct na het uitvoeren van de betaling krijgen wij een bevestiging en wordt je pakje direct verzonden. Heb je niet voldoende saldo op je Paypal rekening en moet het bedrag worden geincasseerd op je aangesloten bankrekening, dan kan het tot 7 dagen duren voordat wij je bestelling kunnen verzenden.In de webshop:
Alle aanbiedingenHeb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer