Informatie over onze zelftesten
De 10 garanties van Sensitest


Alle vragen over:
Ovulatietesten Zwangerschapstesten Sensitest Ovulatie Thermometer Vruchtbaarheidstest mannen

De 10 garanties van Sensitest

Vraag over: Sensitest

Heel veel dank voor je interesse in onze producten. Doelstelling van ons bedrijf is om een goed en betrouwbaar product op de markt te brengen. We zijn er trots op dat wij als een van de weinige webshops het eigen Nederlandse CE certificaat van DEKRA Medical hebben verkregen voor onze ovulatietesten en zwangerschapstesten. Daarmee ben je verzekerd van een prima en betrouwbaar product dat in Nederland is gecertificeerd en toegelaten voor de verkoop. Mocht je vragen hebben dan kun ons Team Klantenservice altijd even bellen of e-mailen. Verder wensen wij je veel succes met testen.

10 garanties

1. Correcte voorraadstatus
De voorraad die bij de producten wordt aangegeven is real-time en correct. Staat er bij een product `direct leverbaar` dan is het product ook voldoende op voorraad en direct leverbaar. Zodra een product uitverkocht mocht raken, wordt de levertijd direct bij het product of in je bestelling weergegeven.

2. Snelle verzending
Zodra je betaling bij ons binnen is wordt je bestelling op werkdagen binnen enkele uren verwerkt en verzonden. Alle orders worden verstuurd met PostNL, Bpost, DPD of DHL en worden voor de snelst mogelijke afhandeling direct geleverd aan één van de regionale sorteercentrales van Zuid Holland. Vandaaruit wordt de post direct verdeeld over het land en verstuurd naar België en de rest van Europa. Binnen Nederland worden de meeste orders mits geplaatst op een werkdag binnen 24 uur bezorgd. Voor België en Duitsland binnen 2 a 3 werkdagen. Voor de rest van Europa circa 4 a 5 werkdagen.

3. Discrete verpakking
Alle pakketjes zijn anoniem. Dus geen stempels of merktekens van Sensitest. Alleen een retour-postbus op een verder blanco verpakking. Je kunt aan de buitenkant van het pakje niet zien of raden wat erin zit.

4. Snel antwoord op vragen
Heb je vragen over een zending of over de producten dan horen wij dat graag. We proberen op alle vragen zo snel mogelijk een antwoord te vinden. Mocht je een vraag hebben dan is de kans aanwezig dat iemand die vraag al eens heeft gesteld. Kijk eens bij Veel gestelde vragen onder de menukop `Over Sensitest`. Maar je kunt ons natuurlijk ook direct een vraag stellen. Kijk daarvoor bij contact.

5. Gegarandeerd werkende producten
Onze producten zijn prima. Ze zijn CE gecertificeerd door DEKRA Medical. Dat betekent dat onze testen zijn toegelaten voor verkoop op de Europese markt en goed zijn bevonden door één van de belangrijkste keuringsinstituten ter wereld. Sensitest levert aan ziekenhuizen, klinieken en dokterspraktijken maar ook aan duizenden consumenten rechtstreeks. Mocht je desondanks een vraag of opmerking hebben over de werking van een product dan horen we dat graag.

6. Eerlijk zaken doen
We hebben een mooi en voordelig product, waarvan we je graag willen laten profiteren. We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen, zo snel mogelijk je bestelling te verzenden en antwoord te geven op je vragen. Ben je om een of andere reden niet tevreden dan helpen we je graag tot alles naar jouw tevredenheid is afgehandeld. Daar doen we elke dag ons uiterste best voor.

7. Kwaliteitscontrole
Sensitest voert een kwaliteitscontrole uit op alle producten in de webshop. Daarmee heb je de garantie op goed werkende producten van een hoge kwaliteit. De kwaliteitscontrole wordt in verschillende stappen tijdens het fabricage proces uitgevoerd. Een product wordt uiteindelijk pas geschikt verklaard voor verkoop als ook daadwerkelijk is aangetoond dat de testen goed reageren en een betrouwbare testuitslag geven. Ook krijgen gebruikers van onze producten af en toe de vraag voorgelegd of de testen naar tevredenheid hebben gewerkt. Jouw mening is voor ons en voor bezoekers van de webshop belangrijk.

8. Advies bij gebruik
Mocht je er niet uitkomen dan helpen we je graag. We hebben online een database met de meest gestelde vragen. Als je een vraag hebt dan is de kans groot dat deze al eens eerder is gesteld door een ander. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je natuurlijk altijd even bellen. We staan je graag te woord en geven je graag advies over het gebruik van onze producten.

9. Gratis online hulp
Om te voorkomen dat je onnodig veel testen gaat gebruiken, hebben we een online calculator waarmee je precies de dag kunt berekenen waarop je een ovulatietest of zwangerschapstest kunt uitvoeren. Dat scheelt veel tijd en ook geld want je hoeft niet onnodig vaak te testen. Je vindt deze calculator links in het hoofdmenu onder het kopje `Online testen`.

10. Je kunt ons bellen
Op werkdagen tijdens kantoor-uren kun je ons gewoon bellen. We helpen je graag met vragen over onze producten. We kunnen je helaas niet helpen met medische vragen, maar wil je iets weten over een Sensitest product, je bestelling of over het bedrijf geef ons gerust een telefoontje. Wil je niet iemand spreken maar liever anoniem contact, dan kan dat ook via de website. Je krijgt antwoord op je vraag per e-mail. Kijk in het hoofdmenu van de website bij `Contact`.In de webshop:
Overzicht van alle aanbiedingenHeb je een tablet, Windows-pc of Mac dan kun je onze website bekijken op:

Sensitest groot formaat website

De complete inhoud van deze website
© Sensitest 2005 - 2024.
Tekst of beeld mag uitsluitend worden gekopieerd
na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.


Cookie verklaring
Privacy verklaring
Disclaimer