Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. Binnen 24 uur in huis met PostNL/Bpost. Voor BelgiŽ binnen 2 tot 3 werkdagen. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.

Opinie (Laatste 27 opinies)

Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar


Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar Waardering: 100%
Score: Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar 100%


Waardering: zeer tevreden

Super makkelijk in gebruik en werkt goed. Al met 13 weken het hartje gehoord. Ook fijn dat je hartslag kan aflezen van het scherm.

Tilburg
23 mrt 2019 23:34

Waardering: zeer tevreden

Deze doptone heb ik gedoneerd aan een kraamafdeling in Mikumi (Tanzania). Hier redt hij levens. De werking is prima.

Alphen Aan De Rijn
24 jun 2018 19:39

Waardering: zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Vorige week controle gehad bij de dokter en hij beluisterde het hartje van mijn baby met een soortgelijke apparaat en de snelheid van de hartslag was dezelfde als op de display van mijn doppler! Werkt dus zeer goed!

Bilzen
9 apr 2018 13:50

Waardering: zeer tevreden

Normaal kun je het hartje pas horen rond de twaalf weken, ben nu 10 weken en heb met de doppler het hartje kunnen horen!

Portugal
3 jan 2018 07:55

Waardering: zeer tevreden

Het stelt me elke avond gerust. Dus doet zijn werk meer dan goed !

17 okt 2017 19:14

Waardering: zeer tevreden

Vanaf de 18e week in de zwangerschap was bij ons duidelijk het hartje te horen met dit apparaat! Een echte aanrader en zeker de moeite waard om te bestellen. Ook de hartslag indicator wijkt niet af van die verloskundige. Wij zijn er heel blij mee!

Meteren
5 jul 2017 19:10

Waardering: zeer tevreden

Wat een super product! Ik ben in verwachting van een tweeling en heb ik met 8w5d beide hartjes onwetend toen al gevonden. Eentje zat onder mijn schaambeen en was minder goed te horen, en iets hoger meer naar links in de bikinilijn hoorde ik het duidelijker. Achteraf weet ik nu dat het twee aparte hartslagen waren. Wel even een tip voor degenen die het willen aanschaffen: Dit product niet aanschaffen als je het wilt gaan gebruiken om jezelf gerust te stellen over iets waar je je zorgen over maakt. Neem in zulke gevallen altijd contact op met je huisarts of verloskundige. (Ik kan namelijk ook niet altijd wat vinden) & nog een tip: Youtube staat vol met filmpjes over de verschillende geluiden die je hoort, als je hier een paar van gezien hebt dan weet je ongeveer wat je aan het zoeken bent. Zoeken in het engels levert meer filmpjes op: Fetal doppler heartbeat zou al voldoende moeten zijn.

Noord Holland
24 okt 2016 15:26

Waardering: zeer tevreden

Simpel en handig. Mooi apparaat ben er heel blij mee. Gezelllig met mijn schoonmoeder hartje geluisterd bij 13 weken. Gel zou in grotere tubes verkocht mogen worden.

Zoetermeer
12 aug 2016 15:27

Waardering: zeer tevreden

Werkt super goed. Duidelijk te horen. Ik zou het zeker aanraden en opnieuw bestellen

Ede
5 aug 2016 19:47

Waardering: zeer tevreden

Top artikel. Neemt veel onrust weg in prille zwangerschap. Met 13 weken al hartje hoorbaar met dit apparaat en door opladen, geen batterij nodig. Tot nu toe 1x opgeladen en gebruik het apparaat al 3 weken zeer intensief.

Doesburg
29 jul 2016 20:53

Waardering: zeer tevreden

Wij vinden het een super aankoop en zijn erg blij om het hartje van onze kleine spruit te horen wanneer wij dat Willen. Makkelijk in gebruik.

Breda
24 mei 2016 19:02

Waardering: zeer tevreden

Werkt goed, handig in gebruik.

18 mrt 2016 23:26

Waardering: zeer tevreden

Echt super fijn we kunnen zelf het hartje thuis horen. Fijn hoor en hij is zo te vinden.

Gelderland
17 mrt 2016 20:23

Waardering: zeer tevreden

Prima apparaat. Alleen zit er maar een mini tube gel bij voor 3 x te gebruiken.

Sterksel
8 feb 2016 19:02

Waardering: zeer tevreden

It works as advertised!

8 jan 2016 20:03

Waardering: zeer tevreden

Ben erg blij met de doppler. Het werkt erg gemakkelijk.

18 dec 2015 19:09

Waardering: zeer tevreden

Super apparaat. Met 10 weken al het hartje kunnen vinden. En ik ben echt niet slank! Duidelijk en goed geluid.

Ommen
10 nov 2015 22:47

Waardering: zeer tevreden

Leuk om af en toe te gebruiken en het hartje is makkelijk te vinden.

Kruiningen
5 nov 2015 12:13

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudig te bedienen. Stevig materiaal. Goede geluidskwaliteit.

Doetinchem
18 sep 2015 22:21

Waardering: zeer tevreden

Zeer tevreden.

Rotterdam
17 aug 2015 11:25

Waardering: tevreden

De doppler doet wat ze moet doen. Gemakkelijk in gebruik.

4 jun 2015 19:43

Waardering: zeer tevreden

Erg fijn kon met deze doppler al erg vroeg in de zwangerschap het hartje horen.

Apeldoorn
19 mei 2015 23:41

Waardering: zeer tevreden

Ja heel erg tevreden over.

Raamsdonksveer
22 mrt 2015 20:50

Waardering: tevreden

Hele fijne ervaring om thuis naar het hartje van je baby te kunnen luisteren. Het is altijd even zoeken, vandaar raad ik het niet aan wanneer je het uit ongerustheid wil gebruiken. Enkel om ervan te genieten!

9 dec 2014 11:22

Waardering: zeer tevreden

Zeer prettige doppler. De oplaadbare accu is handig en gaat lang mee. Goed geluid. Met 14 weken babyhartje gevonden.

Zoetermeer
15 nov 2014 19:48

Waardering: zeer tevreden

Ja, werkt prima. Goed dat er een tube gel bij is. Geruststellend voor aanstaande moeders.

2270
13 dec 2013 13:54

Waardering: zeer tevreden

Mooi apparaat en een duidelijk geluid uit de speaker. De oplaadbare batterij is handig. Mijn verloskundige heeft dezelfde.

Breukelen
13 dec 2013 11:05



Professionele Babyhartje Doppler Oplaadbaar << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2024.