Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. Binnen 24 uur in huis met PostNL/Bpost. Voor BelgiŽ binnen 2 tot 3 werkdagen. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.

Opinie (Laatste 4 opinies)

Sensitest Luxe 2-in-1 Doppler Digitaal met LCD kleurenscherm


Sensitest Luxe 2-in-1 Doppler Digitaal met LCD kleurenscherm Waardering: 96%
Score: Sensitest Luxe 2-in-1 Doppler Digitaal met LCD kleurenscherm 96%


Waardering: zeer tevreden

Mooi apparaat en een prima geluid. In het begin is het even wennen hoe en waar je moet zoeken. Nu heb ik meestal wel binnen een minuut precies de plek waar mijn kindje zit. Vooral veel dopplergel gebruiken helpt. Tasje erbij is leuk. Aanrader!

29 sep 2022 08:16

Waardering: zeer tevreden

Dit is een hele fijne doppler. De oplaadbare accu is handig en gaat lang mee. Een goed geluid. Al na 12 weken een babyhartje gevonden. Nu luisteren we regelmatig even op de bank naar het hartje en genieten we elke keer weer. Het is een bijzonder gevoel dat je even contact hebt met je kindje.

Tilburg
19 nov 2018 19:16

Waardering: zeer tevreden

Deze doppler werkt zoals het moet. Ik ben er erg blij mee. Hij is zeer eenvoudig te bedienen en heeft leuke features zoals het grafiekje uitlezen. In het begin was het even lastig om het hartje te vinden, maar na wat oefenen gaat het nu zeer makkelijk.

Almelo
27 okt 2018 21:39

Waardering: tevreden

Wat een bijzondere ervaring om het hartje van je kindje al te kunnen horen. We zijn zeer tevreden met deze doppler. De oplaadbare batterij is erg handig. Je moet wel gel gebruiken om het geluid goed te horen. Handig dat de gel wordt meegestuurd. Oma is ook al nieuwsgierig naar haar aanstaande kleinkind.

21 sep 2018 19:28Sensitest Luxe 2-in-1 Doppler Digitaal met LCD kleurenscherm << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2024.