Opinie (Laatste 71 opinies)

Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten


Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten Waardering: 98.0%
Score: Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten 98.0%


Waardering: zeer tevreden

Het geeft een duidelijk test resulaat aan.

Amsterdam
18 mei 2021 15:59

Waardering: zeer tevreden

Heel makkelijk in gebruik, geen verwarring of je nu wel of geen streepje ziet. Ik gebruikte hiervoor de dipsticks en werd daar totaal niet wijzer van. Dit is ideaal!

Alkmaar
9 mei 2021 14:31

Waardering: zeer tevreden

De ovulatietest is simpel en vooral duidelijk. Gewoon een + bij piek en een - bij geen piek. Geen gedoe met streepjes.

Zeist
7 apr 2021 22:05

Waardering: zeer tevreden

Ja eenvoudig te gebruiken en snel beschikbaar

Putte
30 mrt 2021 20:28

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudig te gebruiken en duidelijk resultaat. Ook heel precies.

Delfgauw
22 mrt 2021 08:51

Waardering: tevreden

Duidelijke instructies en eenvoudig af te lezen. Duidelijk en goede prijs-kwaliteit

Mechelen
5 feb 2021 15:26

Waardering: tevreden

Ja het werkt goed. Geeft goed aan doordat digitaal is, geen twijfel over de uitslag

Maastricht
19 jan 2021 19:54

Waardering: zeer tevreden

Het is heel makkelijk in gebruik. De ovulatie test is heel makkelijk. Je hoeft niet te turen naar streepjes. Het verschijnt gewoon op het display. Ook de zwangerschapstest was heel simpel. Ik vind het echt top. Je weet meteen of je zwanger bent of niet.

Mierlo
13 dec 2020 14:10

Waardering: tevreden

Zeer goed. Snelle levering en onherkenbaar verpakt. Erg fijn. Eenvoudig te testen. Duidelijk een plus of een min. Niets meer, niets minder. Alleen jammer dat het niet door middel van een tweede streepje een beginnende ovulatie aangeeft. Verder prima😊

30 nov 2020 21:00

Waardering: zeer tevreden

Netjes verpakt. Keurig afgeleverd. Makkelijk in gebruik en duidelijk. Instructies zijn even goed lezen maar je hebt het zo door.

22 nov 2020 16:38

Waardering: tevreden

Ja het werkt, maar helaas nog geen zwangerschap mogen voldragen 2x miskraam gehad.

12 nov 2020 13:35

Waardering: zeer tevreden

Werkt goed en duidelijk afleesbaar

Ijsselstein
5 nov 2020 13:28

Waardering: tevreden

Eenvoudig om te gebruiken, duidelijke gebruiksaanwijzing, fijn dat je niet de streepjes zelf hoeft te vergelijken maar gewoon een plus of min te zien krijgt. Handig dat het apparaatje piept als het resultaat bekend is

Oosterhout
29 okt 2020 09:37

Waardering: tevreden

Snelle bezorging goed verpakt. Product doet wat het moet doen. Vind het zelf fijner om een streepje te zien wat oploopt dus dat ik een idee heb wanneer de ovulatie eraan zit te komen. Wel is dit een super fijne bevestiging als je twijfelt of het streepje donker genoeg is of misschien nog donkerder gaat worden. Deze test geeft gewoon een ja of nee

Beek En Donk
13 okt 2020 07:05

Waardering: zeer tevreden

Het is niet moeilijk in gebruik en makkelijk af te lezen.

Delft
29 sep 2020 13:31

Waardering: zeer tevreden

De strips en digitale ovulatietest vanaf dag 10 t/m 14 gebruikt. Heel duidelijk een donkere lijn op de strip en een + op de digitale. Ochtend en en avond getest.

Sneek
28 sep 2020 14:18

Waardering: zeer tevreden

Heel handig! Duidelijke test. Ik vond er duidelijk mijn LH piek mee. Resultaat is duidelijk leesbaar en blijft voldoende lang op het scherm. Werkt voor mij gemakkelijker dan de dipsticks. Alleen er op letten dat je voldoende lang de digitale test in de urine houdt (+/- 20 seconden).

Heusden
22 aug 2020 20:51

Waardering: zeer tevreden

Zeer handig en snel in gebruik. Duidelijke uitslag.

Ede
17 aug 2020 14:19

Waardering: tevreden

Ik heb deze testen in combinatie met de dipstick testen gedaan. Toen ik een vaag streepje kreeg heb ik de digitale test erbij gedaan deze gaf LH-. De dag erna was het streepje donkerder, ik heb toen weer een digitale test gedaan en deze gaf LH+ aan. Werkt dus goed.

Almere
11 aug 2020 14:06

Waardering: tevreden

Je moet echt niet lang wachten voor het resultaat. Na ongeveer 5 minuten ziet je jouw resultaat op het scherm . Het is eenvoudig in gebruik

Brugge
9 aug 2020 23:26

Waardering: zeer tevreden

Ik heb voor nu alleen nog de ovulatie testen gebruikt. Ik vind ze duidelijker dan de niet digitale dipsticks, omdat ik daarvoor vaak wel 2 streepjes te zien kreeg. Nu is het een duidelijk + of -.

Almere
7 aug 2020 14:26

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik, en vooral heel duidelijk. Fijn dat het ook 2 in 1 is.

Dronten
11 jul 2020 23:18

Waardering: zeer tevreden

Ik vind het de duidelijkste test die ik gedaan. Uitslag duurt wel iets van 5 min, maar dan heb je wel een duidelijke uitslag. Met daarbij 1+ 2+ of 3+ en dat geeft de weken aan. Je hoeft der niet zoals bij clearblue nog een altijd weken bij op te tellen. En je kan je test uit de monitor halen zodat je toch een test heb die je kan bewaren aangezien de monitor uitvalt.

Aalsmeer
7 jul 2020 12:59

Waardering: zeer tevreden

Werkt goed! LH piek is makkelijk te vinden zo!

Leiden
30 jun 2020 15:31

Waardering: zeer tevreden

Ik ben heel tevreden over de test van Sensitest. Het is een eenvoudige, snelle en duidelijke test. Helemaal mooi dat hij ook kan aantonen of je zwanger bent.

25 mei 2020 21:41

Waardering: zeer tevreden

Heel erg fijn dat je de uitslag in het scherm krijgt te zien en niet zelf hoeft te beoordelen hoe donker of licht streepjes zijn en wat dit dan zou moeten zeggen. De codes voor de uitslag zijn simpel en duidelijk. Fijn dat het apparaat een piep geeft wanneer de uitslag bekend is. Dus ook geen wekkers meer zetten. Heel fijn! Goede verhouding ovulatie en zwangerschapstesten in een verpakking en met 1 herbruikbare uitlees houder. Voelt een stuk duurzamer en betaalbaarder dan andere merken.

Boxtel
20 mei 2020 18:58

Waardering: zeer tevreden

In het verleden ovulatietesten gedaan met een dipstick. Nadeel daarvan is dat het lijntje vaak zichtbaar was en voor mij geen duidelijkheid gaf wanneer daadwerkelijk mijn eisprong was. Met de digitale test heb ik duidelijk resultaat. Heb direct mijn eisprong gevonden zonder gedoe. Ik raad dit product zeker aan!

Drenthe
18 mei 2020 09:53

Waardering: zeer tevreden

Ik heb momenteel enkel de zwangerschapstest kunnen uitproberen. Deze is heel gemakkelijk in gebruik en wat ik super vind is dat de test aangeeft (biepjes) wanneer je het mag aflezen.

Tienen
16 mei 2020 12:13

Waardering: zeer tevreden

Zeer goed en handig in gebruik

Eppegem, Belgie
14 mei 2020 21:13

Waardering: tevreden

Doet hetzelfde als de duurdere versies, en is heel correct

Belgie
11 mei 2020 13:09

Waardering: zeer tevreden

Duidelijk bijsluiter en uitleg over de testen. Makkelijk uit te voeren en geen twijfel over het resultaat meer!

Gouda
9 mei 2020 14:06

Waardering: zeer tevreden

Heel erg makkelijk in gebruik. Het fijne is daarbij dat je niet bij de test hoeft te blijven wachten op de uitslag, maar dat die een piepje geeft wanneer het resultaat bekend is. Heeft mijn LH-piek gevonden.

Lanaken
3 mei 2020 13:10

Waardering: zeer tevreden

Geeft heel duidelijk aan of je lh piek hebt. Geen onzekerheid meer of je wel of geen streepje ziet. De piepjes die je hoort als het apparaat klaar is zijn ook duidelijk hoorbaar.

Hoorn
17 apr 2020 15:38

Waardering: tevreden

Makkelijk in gebruik en betrouwbaar. Geeft duidelijk aan in hoeverre er een LH-piek wordt gemeten. Tevens is de zwangerschapstest duidelijk af te lezen en betrouwbaar.

Purmerend
9 apr 2020 13:17

Waardering: zeer tevreden

Ik vond er heel duidelijk mijn lh piek mee. Zeer eenvoudig te interpreteren, geen gedoe met streepjes vergelijken. Wel of geen lh piek, heel simpel. Resultaat lijkt me erg betrouwbaar, ik heb het vergeleken met zowel de sensitest dipsticks als de digitale test van clearblue, resultaay kwam telkens exact overeen. Enige opmerking, de test geeft een paar keer een zeer hoorbare pieptoon, ergens vond ik dat handig, omdat zo heel duidelijk was wanneer t resultaat af te lezen was. Anderzijds dien je daar wel rekening mee te houden, als je, zoals ik, de test vaak buitenshuis, bv in een openbaar toilet moet uitvoeren, erg discreet is dat geluidje dan uiteraard niet. Thuis had ik er geen bezwaar tegen. Buiten dat, echt een prima, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare test.

Antwerpen
6 mrt 2020 02:17

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke uitslag ipv vage lijntjes

Nijmegen
29 feb 2020 23:57

Waardering: zeer tevreden

Ja, ik zou het zeker nog keertje bestellen

2 feb 2020 14:00

Waardering: zeer tevreden

Voldoet aan alle voorwaarden zou het zo weer kopen.

Alkmaar
27 jan 2020 22:35

Waardering: zeer tevreden

Zeer duidelijk met wel LH + of geen LH-. Met de streepjes testen twijfelde ik continue en werd ik onzeker. Door deze test had ik gewoon direct duidelijkheid.

Delft
29 dec 2019 14:15

Waardering: zeer tevreden

Ik heb ‘t product inmiddels twee keer besteld. Ik heb PCOS en hierbij wordt afgeraden om ovulatie testen te gebruiken. De eerste ronde had ik bij de 11e (en bijna laatste) strip een positieve ovulatietest en ik voelde het ook duidelijk in mijn lichaam, dus deze bevestiging was heel fijn! Toevallig vandaag ook een positieve test. Gister voelde ik signaaltjes in mijn lichaam en toen gestart waarop al een licht streepje zichtbaar en jahoor .. vandaag positief! Hopelijk is het deze ronde raak! Ik raad de test zeker aan het is heel makkelijk en duidelijk in gebruik!

Amsterdam
21 dec 2019 17:56

Waardering: zeer tevreden

Het product is erg duidelijk. Het geeft je zekerheid, die sticks die verkleuren niet altijd geven

Heino
30 nov 2019 12:59

Waardering: zeer tevreden

Ik had 4 dagen lang een positieve LH piek. Vandaag een vroege zwangerschapstest gedaan en deze was licht positief!

Beuningen
26 nov 2019 18:19

Waardering: zeer tevreden

Heel handig om mee te testen en vooral het resultaat af te lezen. Wat wel van belang is dat je de gebruiksaanwijzing goed hanteert voor een ‘optimaal’ resultaat, bijv. 2 uur lang niet te veel drinken van te voren.

Nijverdal
12 nov 2019 18:12

Waardering: zeer tevreden

Ik werd erg onzeker van de dipstick ovulatietesten, die gaven mij geen duidelijk beeld. Dankzij de digitale test heb ik nu eindelijk een duidelijk ja! Geeft duidelijkheid en rust!

Almere
9 nov 2019 13:53

Waardering: zeer tevreden

Tot nu toe zeer tevreden, gisten een LH+ gehad, nu even afwachten tot de hcg test kan kan gebruiken 😊

Genk
28 okt 2019 19:04

Waardering: zeer tevreden

Heel heldere instructie, digitaal is echt veel fijner testen en heel fijn dat je de monitor kan hergebruiken en voor zowel ovulatie als zwangerschap kan gebruiken.

Den Haag
20 okt 2019 12:59

Waardering: tevreden

Het product werk prettig. De extra duidelijke bijsluiter bevalt goed. Comfortabel in gebruik. Geen zooi en snel resultaat. Heel fijn! Discreet en praktisch in brievenbusformaat.

Overijssel
4 okt 2019 12:45

Waardering: tevreden

Het werkt goed. Tip is om goed te letten op het tijdstip van testen. Ovulatietest bij voorkeur tussen 12.00en 18.00uur. En zwangerschapstest met ochtendurine. Ik heb zelf de eerste dagen getest rond 12.30uur met de gewone dipsticks en toen hier een tweede rose streep op tevoorschijn kwam, heb ik om 17.30 uur met de digitale test getest. LH piek gevonden. De volgende dag geen piek meer. Ik zou hem nogmaals kopen. Geen twijfels meer omdat je geen streepjes hoeft te vergelijken. Wel redelijk prijzig. En jammer dat er geen navullingen van zijn. Handig dat het pakje door de brievenbus past. Dat levert zelden problemen op.

Breda
3 okt 2019 22:16

Waardering: zeer tevreden

Correct product, gemakkelijk in gebruik

Oost-vlaanderen
2 okt 2019 13:51

Waardering: zeer tevreden

Heel duidelijke handleiding en duidelijk in resultaat. Neutrale verpakking, fijn.

Nijmegen
26 sep 2019 20:31

Waardering: tevreden

Duidelijk!

25 sep 2019 13:43

Waardering: tevreden

Handige test met goede aanwijzingen erbij.

Bussum
19 sep 2019 17:25

Waardering: tevreden

Een betaalbare en goede digitale test. Ook handig dat het 2 in 1 is, want wij vrouwen die zwanger willen worden, testen nogal graag :-)

Olmen
19 sep 2019 13:01

Waardering: tevreden

Fijn en helder product. Het enige wat stoorde was dat als je niet het product in de gaten hield na het testen (5 min wachten op uitslag) had je de kans de uitslag te missen en schakelt het apparaat automatisch uit. Je krijgt geen 2e kans dus moet je nogmaals testen.

(Antwoord van Sensitest) Dank voor je review met een hele goede opmerking. Als je het aflezen van het testresultaat hebt gemist, kun je het opnieuw op de display zien zodra je de teststick uit de monitor verwijdert. Het laatst gemeten testresultaat wordt dan uit het geheugen opgehaald en op de display weergegeven.

Heemstede
17 sep 2019 17:02

Waardering: tevreden

Geeft duidelijk weer met een plus of min wat de uitslag is. Geen onduidelijkheid meer zoals je soms hebt met de streepjes. Netjes verpakt en snel bezorgd. Pakje is discreet verpakt en past door de brievenbus.

Winschoten
12 sep 2019 15:02

Waardering: zeer tevreden

Heb uiteindelijk 2 ovulatietesten gedaan en ... ik ben zwanger van ons eerste kindje. Heel gebruiksvriendelijk product

Brussel
26 jun 2019 19:31

Waardering: zeer tevreden

Geeft duidelijk je ovulatie aan en in combinatie met concieve plus gel een positieve zwangerschaps test! :)

15 jun 2019 21:42

Waardering: zeer tevreden

Gemakkelijk in gebruik en een heel duidelijk resultaat

Nijmegen
10 jun 2019 20:14

Waardering: zeer tevreden

Na 10 rondes proberen met telkens onduidelijke streepjes op de andere ovulatietesten deze gekocht. En hij werkt perfect, na 1 maand zijn we al zwanger. Nu 5 weken, dank jullie wel!

Emmeloord
8 jun 2019 09:12

Waardering: zeer tevreden

Zeer tevreden met de digitale ovulatietesten! Het geeft je duidelijk een plus of een min teken! niet meer aflezen naar de streep wat mij altijd onzeker maakte omdat het bij mij niet echt een duidelijke streep werd. Ik vind de digitale veel makkelijker en veel duidelijker. Eerst had ik een min teken en nu heb ik op de moment al 3 dagen een plus teken op mijn digitale test. Ik dacht dat het maar 1 dag positief kon zijn maar blijkbaar niet 😊 maar ik ben een zeer tevreden klant! Ik heb ze al opnieuw besteld voor de volgende ronden moest ik binne 2 weken geen positieve zwangerschaptest hebben. Hopelijk moet ik ze dan niet meer gebruiken.

2470
28 mei 2019 19:37

Waardering: tevreden

Dit is een fijn product en zeker een aanrader. Eerst maandenlang geprobeerd om zonder hulp zwanger te worden maar dat lukte niet. Toen deze Sensitest geprobeerd en bij de eerste poging binnen een week een positieve LH+. Nu na 2 weken een positieve zwangerschapstest. Ik ben erg blij!

Woerden
21 mei 2019 19:33

Waardering: zeer tevreden

Niet turen naar streepjes maar een duidelijke + of -

Zwolle
27 apr 2019 08:28

Waardering: zeer tevreden

Zeer tevreden

Moorslede
5 feb 2019 15:08

Waardering: zeer tevreden

Jazeker, ik heb 2 dagen achter elkaar LH+ gehad. Ik vind het fijn dat je geen streepjes moet aflezen en dat je gelijk duidelijkheid hebt.

Kaatsheuvel
4 feb 2019 17:58

Waardering:

Fijn met de tester digitaal en wegwerp stukjes

22 jan 2019 22:49

Waardering: zeer tevreden

Heerlijk duidelijke test. Samen met de Sensitest. Via een vriendin ontdekt. Had hem liever veel eerder ontdekt

Zoetermeer
22 jan 2019 21:35

Waardering: zeer tevreden

Netjes bezorgd door de brievenbus. Ik heb snel mijn ovulatie kunnen vinden nu waar ik bij streepjes soms twijfel is dit een stuk duidelijker, ik ben tevreden!

Vlaardingen
22 jan 2019 19:27

Waardering: zeer tevreden

Het doet wat het moet doen, lh opsporen. Nu hopen dat ik snel de hcg mag testen!

Doesburg
22 jan 2019 18:43

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke gebruiksaanwijzing. Goede testen, duidelijke uitslag. Netjes bezorgd zonder reklame. Helemaal goed.

1 jan 2019 14:17

Waardering: zeer tevreden

Werkt erg goed. Want wij zijn inmiddels zwanger! Hihi

21 dec 2018 11:15

Waardering: tevreden

Doet wat het moet doen. Erg makkelijk dat dit pakket zowel ovulatietesten als zwangerschapstesten bevat. Dan ben je in 1 keer klaar. Makkelijk te begrijpen gebruiksaanwijzing.

Hoofddorp
17 dec 2018 20:35



Sensitest Digital 12 Ovulatietesten en 3 zwangerschapstesten << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2021.