Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. Binnen 24 uur in huis met PostNL/Bpost. Voor BelgiŽ binnen 2 tot 3 werkdagen. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.

Opinie (Laatste 75 opinies)

Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder


Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder Waardering: 97.4%
Score: Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder 97.4%


Waardering: zeer tevreden

Doet wat het moet doen, makkelijk en snel.

Heerlen
21 dec 2022 07:36

Waardering: zeer tevreden

Deed wat ie moest doen, helaas bij mij negatieve uitslag. Maar vanuit andere goede ervaringen weet ik dat het goede en betrouwbare testen zijn.

Capelle Aan Den Ijssel
23 nov 2022 12:00

Waardering: zeer tevreden

Yes it gave quick and accurate results

Netherlands
7 sep 2022 11:22

Waardering: zeer tevreden

Het product heeft gedaan wat het moet doen. Het was eenvoudig om de test te doen en af te lezen. Het is niet nodig om superdure testen aan te schaffen van een bekend merk. Dit werkt net zo goed :)

Gouda
8 aug 2022 08:18

Waardering: tevreden

Duidelijke instructie en makkelijk in gebruik

Herten
14 mei 2022 14:38

Waardering: zeer tevreden

Ik heb 6 dagen van te voren getest en het was mooi positief !

12 mei 2022 14:19

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik en super betrouwbaar! Ik had twee strepen en met bloedprikken was het antwoord zoals de test aangaf. Verder prijs/kwaliteit verhouding is top.

Antwerpen
9 feb 2022 18:54

Waardering: zeer tevreden

Vlotte levering, na 2 dagen zat het pakketje reeds in mijn brievenbus. De test is zeer handig in gebruik. De eerste keer kreeg ik een vaag streepje te zien en de twee testen erna werd het steeds donkerder. De gebruiksaanwijzing bereidt je goed voor op de vergelijking tussen meerdere testen.

Gent
12 jan 2022 19:43

Waardering: zeer tevreden

Doet wat het moet doen. Duidelijk af te lezen en discreet verpakt.

Zwolle
12 jan 2022 15:33

Waardering: zeer tevreden

Word netjes onherkenbaar verstuurd en dus bezorgd. Erg fijn en snelle levering. Er komt echt geen tweede streepje als je niet zwanger bent. Hoe licht het streepje ook is, je bent zwanger, super fijn product! Helaas heel wat miskramen gehad, dus nu weer in het zwanger worden schuitje, uiteraard met deze testen!

Gelderland
7 jan 2022 09:40

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik, resultaat is snel beschikbaar en goed af te lezen.

Uithoorn
23 dec 2021 14:18

Waardering: zeer tevreden

Direct duidelijk afleesbaar en betrouwbaar.

Oostburg
20 dec 2021 16:36

Waardering: zeer tevreden

Ja makkelijk en eenvoudig te gebruiken. Duidelijk af te lezen,

Nijmegen
1 dec 2021 14:01

Waardering: zeer tevreden

3 dagen voor NOD een testje gewaagd. Deze gaf al een licht positieve uitslag. Je kunt er over heen plassen zodat je geen geknoei hebt met urine eerst opvangen. Resultaat binnen 10min zichtbaar.

Hengelo
14 okt 2021 15:51

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudige zwangerschapstest, doet precies wat het moet doen. Heldere omschrijving en duidelijk resultaat af te lezen.

Beers
29 sep 2021 16:32

Waardering: zeer tevreden

Super snel resultaat voor de NOD. Vroeg testen is wel een risico, het kan altijd nog mis gaan. Houd daar rekening mee.

Leeuwarden
22 sep 2021 20:37

Waardering: tevreden

Het product doet wat het moet doen, en is makkelijk in gebruik. Het resultaat is snel en duidelijk af te lezen. Ook zeer tevreden over de ovulatietesten van Sensitest. Fijne producten en betaalbaar.

Anoniem
15 sep 2021 14:05

Waardering: zeer tevreden

Snelle levering, vandaag besteld volgende dag op de deurmat! Eenvoudig in gebruik, duidelijk af te lezen!

Castricum
25 aug 2021 14:26

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk, eenvoudig en snel

Helmond
21 aug 2021 09:39

Waardering: zeer tevreden

Het is een handige test met een duidelijk resultaat. Bij andere tests heb ik al eens een onduidelijk resultaat gekregen en dergelijke. Dag heb je met deze test niet aan de hand.

Rotselaar
19 aug 2021 15:51

Waardering: zeer tevreden

Heel simpel open scheuren, je ding doen en dan aflezen na 5 minuten

Utrecht
22 jul 2021 14:48

Waardering: zeer tevreden

Het is een zeer handig en gebruiksvriendelijk product. Je kan dankzij de korte handleiding heel snel het juiste resultaat aflezen.

Bornem
7 jul 2021 14:17

Waardering: zeer tevreden

Altijd heel tevreden geweest van de producten. Super simpel en gemakkelijk

Meerhout BelgiŽ
16 jun 2021 16:22

Waardering: zeer tevreden

Fijn dat het door de brievenbus paste en het zo discreet geleverd is! eenvoudig en doet wat het moet doen. bovendien niet duur!

Arnhem
10 jun 2021 14:10

Waardering: zeer tevreden

Prima bezorging, kwam snel via de post en onherkenbaar in de brievenbus. Super fijn. Zeer makelijke test om te doen. Zeer snel resultaat. En wat eerder testen dan je NOD is zeer fijn.

Harderwijk
3 jun 2021 14:00

Waardering: zeer tevreden

Super makkelijk! Als je zwanger bent, zie je dat hťťl duidelijk. Fijn dat het pakketje annoniem wordt bezorgd, zodat niet gelijk de hele buurt ervan weet.

Papendrecht
19 mrt 2021 20:13

Waardering: zeer tevreden

Het is zeer eenvoudig in gebruik, makkelijk af te lezen, kan niet mis gaan, met duidelijke korte gebruiks handleiding

Oldenzaal
27 jun 2020 19:36

Waardering: tevreden

Ik zou zeker en vast het product terug bestellen. Zeer tevreden over de testen.

Kluisbergen
2 apr 2020 13:26

Waardering: zeer tevreden

Zeer duidelijke test met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Barendrecht.
23 mrt 2020 09:57

Waardering: zeer tevreden

Doet wat het moet doen. Positief testen, 2 weken na mijn eisprong gevonden te hebben met de de ovulatietest.

Hengelo
18 mrt 2020 15:34

Waardering: tevreden

De test is net zo goed als de veel duurdere testen uit de winkel.

Anoniem
5 mrt 2020 16:15

Waardering: tevreden

Zou het opnieuw bestellen .

Edam
3 mrt 2020 12:35

Waardering: zeer tevreden

Zou het zeker opnieuw kopen. Zo heb ik deze website doorgekregen van mijn zus en zo zal ik het ook weer doorgeven in mijn kring. Het is betaalbaar, fijne verpakking en goed in gebruik.

Stiens
24 feb 2020 17:05

Waardering: zeer tevreden

Al voor de 2e keer besteld. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Boechout
22 feb 2020 15:24

Waardering: zeer tevreden

De test is makkelijk in gebruik en geeft snel duidelijkheid.

Eindhoven
21 feb 2020 13:48

Waardering: tevreden

Zou zeker opnieuw bestellen

Winterswijk
16 feb 2020 21:37

Waardering: zeer tevreden

De test is heel duidelijk, je ziet direct of je zwanger bent of niet. Ik zal de testen zeker vaker aanschaffen. Overigens ook heel tevreden over de ovulatie testen.

Den Haag
10 feb 2020 12:50

Waardering: zeer tevreden

Super goed.! Ik wist gelijk dat ik zwanger was. Helaas een miskraam geworden , maar ik heb ze nu gelijk op nieuw gekocht.

Marknesse
8 feb 2020 20:19

Waardering: zeer tevreden

Geeft duidelijk beeld, betrouwbaar.

Uden
8 feb 2020 13:10

Waardering: zeer tevreden

Snel, eenvoudig en hygienisch.

Spijkenisse
6 feb 2020 12:45

Waardering: zeer tevreden

Goed, doet wat het moet doen. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Rijnsburg
5 feb 2020 12:48

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik en resultaat duidelijk leesbaar

Utrecht
30 jan 2020 20:10

Waardering: zeer tevreden

Het heeft zeker gedaan wat het moest doen. Zeer handig in gebruik. Helaas niet zelf t resultaat wat ik graag wilde zien maar volgende maand hopelijk wel! Ik zou het zeker opnieuw bestellen!

Den Haag
27 jan 2020 14:21

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik kan niet fout gaan en een duidelijke gebruiksaanwijzing

Tricht
24 jan 2020 17:33

Waardering: zeer tevreden

Het is concreet en deel duidelijk !

8650
24 jan 2020 10:43

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik en duidelijk afleesbaar.

Haarlem
17 jan 2020 08:43

Waardering: zeer tevreden

Product is handig en snel in gebruik. Duidelijke instructies. Binnen no time heb je al resultaat!

Terneuzen
16 jan 2020 12:39

Waardering: tevreden

Degelijke producten die doen wat ze moeten doen.

Drachten
13 jan 2020 11:12

Waardering: tevreden

Het heeft zeker gedaan wat hij moet doen! Goede prijs kwaliteit

Zutphen
11 jan 2020 12:22

Waardering: zeer tevreden

Het product is goed.. hij doet wat het moet doen en snel resultaat

Venlo
9 jan 2020 12:43

Waardering: zeer tevreden

Prima product, zeer gevoelig, gemakkelijk mee te nemen doordat het een midstream test is.

Maastricht
6 jan 2020 12:16

Waardering: zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijk af te lezen en goede beschrijving.

Vlaardingen
30 dec 2019 20:44

Waardering: zeer tevreden

Ik zou het nog keer bestellen

Leusden
30 dec 2019 20:18

Waardering: zeer tevreden

Ik wil het heel graag opnieuw bestellen, de testen waren duidelijk alleen helaas negatief dus heb er nog wel een paar nodig

Enkhuizen
18 dec 2019 13:54

Waardering: tevreden

Snel resultaat.

Harderwijk
18 dec 2019 12:14

Waardering: tevreden

De test is duidelijk in gebruik, maar heb zelf nog geen positieve uitslag gehad. Helaas! De test is klein en handig in gebruik. Dus ik raad het product wel aan.

Emmen
13 dec 2019 12:33

Waardering: zeer tevreden

Het is een fijne en duidelijke zwangerschapstest. Makkelijk te gebruiken en het resultaat is snel leesbaar.

Dokkum
11 dec 2019 14:21

Waardering: zeer tevreden

Het was helder en duidelijk. Makkelijk in gebruik.

Boxmeer
6 dec 2019 13:31

Waardering: tevreden

Geeft snel een duidelijk resultaat en is het heel makkelijk in gebruik.

29 nov 2019 16:08

Waardering: zeer tevreden

Dit zijn hele fijne testen. Ik testte 6 dagen voor mijn menstruatie al licht positief.

Nunspeet
23 nov 2019 15:12

Waardering: tevreden

Het doet wat het moet doen. Betaalbaar.

Gouda
15 nov 2019 09:57

Waardering: zeer tevreden

Ja zeker nog een x bestellen

Katwijk
31 okt 2019 20:52

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik

Eindhoven
30 okt 2019 12:13

Waardering: tevreden

Het is een fijne zwangerschapstest. HygiŽnisch en een snel duidelijk resultaat.

Harderwijk
22 okt 2019 12:33

Waardering: zeer tevreden

Ja, bestel het nu voor mijn 2e zwangerschap. Bij mijn eerste kon ik al heel vroeg testen. Dus zeer tevreden!

Breda
20 okt 2019 20:49

Waardering: zeer tevreden

Ja, werkt goed en effectief en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zutphen
18 okt 2019 23:14

Waardering: tevreden

Ik zou het opnieuw bestellen. Handige en gebruiksvriendelijke sticks.

Den Bosch
17 okt 2019 12:41

Waardering: zeer tevreden

Ziet er mooi uit. Ik bewaar het als herinnering. Heb bij me eerste zwangerschap voor Sensitest gekozen en voor de 2e doe ik dat weer ben er zeer tevreden mee.

Rotterdam
7 okt 2019 12:26

Waardering: zeer tevreden

Zal het weer bestellen, fijn product

5 okt 2019 20:31

Waardering: zeer tevreden

Ik zou het product opnieuw bestellen, helaas gaf de test aan dat ik niet zwanger ben op dit moment. De test was heel gebruiksvriendelijk en handig 3 stuks in een verpakking.

De Bilt
3 okt 2019 11:44

Waardering: zeer tevreden

Heeft gedaan wat het moest doen! Prima! Fijn en leveren alles in een discrete verpakking.

Hoorn
25 sep 2019 10:33

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken test. Snelle levering en goedkoop. Leuk om een test te kopen in discretie.

Bilzen
23 sep 2019 13:11

Waardering: zeer tevreden

Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Simpel en goed product! Doordat het brievenbus post is ging de verzending super snel en soepel.

Renswoude
20 sep 2019 13:42

Waardering: zeer tevreden

Simpel, duidelijk en tegen lage prijs. Snel en discreet verzonden.

Wognum
14 sep 2019 19:39

Waardering: tevreden

Fijn in gebruik en zou ze zeker weer bestellen. Snel bezorgd.

Wolvega
12 sep 2019 14:12



Sensitest Zwangerschapstest Extra Vroeg 6 Dagen Eerder << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2023.