Opinie (Laatste 75 opinies)

Sensitest Ovulatietest dipstick


Sensitest Ovulatietest dipstick Waardering: 97.2%
Score: Sensitest Ovulatietest dipstick 97.2%


Waardering: zeer tevreden

De sticks werken eenvoudig en zijn makkelijk af te lezen. In tegenstelling tot duurdere testen gaat deze nooit mis.

Arnhem
11 jul 2021 22:31

Waardering: zeer tevreden

De testen worden in een anoniem pakje door de brievenbus gedaan. Geen overbodig plastic. Mooie test met duidelijke testuitslagen. Direct zwanger na de eerste ronde met de Sensitest. Super tevreden.

4 jun 2021 19:57

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken, duidelijk. Het zegt natuurlijk weinig, maar ik ben meteen zwanger geraakt na gebruik van de Sensitest ovulatietest.

Den Haag
13 mei 2021 20:40

Waardering: zeer tevreden

De eerste keren dat je de test gebruikt is het even inschatten hoe dik een streepje moet zijn om aan te geven dat je in je vruchtbare periode zit. Je ziet de kleur en dikte van het streepje dikker worden als je die periode nadert. Op de piek zag ik echter direct hoe een goed zichtbare streep eruit ziet en is daar geen twijfel over. Makkelijk te gebruiken test.

Rotterdam
9 mei 2021 21:51

Waardering: zeer tevreden

Zeer goede prijs en kwaliteitverhouding! Makkelijk in gebruik en duidelijk resultaat. 4x toe met deze testen snel zwanger geraakt. Je moet alleen wel even je urine opvangen en dat vind niet iedereen prettig, ikzelf vind dit geen probleem.

Schagen
5 mei 2021 21:09

Waardering: zeer tevreden

Iím now 4 weeks pregnant after using this ovulation kit for the first time! Thank you for a great product.

15 apr 2021 14:07

Waardering: zeer tevreden

Super snel en incognito verzonden, top! Hele duidelijke uitleg, daardoor makkelijk uit te voeren

Venray
9 apr 2021 19:16

Waardering: tevreden

Ik vind de bijsluiter/handleiding super duidelijk! Het werkt eenvoudig. De test leest gemakkelijk af Deze ovulatietest raad ik echt aan

Rotterdam
7 apr 2021 20:06

Waardering: zeer tevreden

Test eenvoudig en 2 weken later een positieve zwangerschapstest

Lg
2 apr 2021 19:14

Waardering: tevreden

Prima en duidelijk product 😍

21 mrt 2021 20:24

Waardering: zeer tevreden

Doet wat het moet doen, zonder gedoe. Wel belangrijk om echt even 5 minuten te wachten voor het testresultaat.

Waddinxveen
21 mrt 2021 07:41

Waardering: zeer tevreden

Heel blij mee. Duidelijk af te lezen en heel makkelijk En na 1x heel discreet er mee om te gaan gelijk zwanger! Nu spannend of alles goed gaat daar binnen in me buik☺️

27 dec 2020 19:18

Waardering: zeer tevreden

Ik vind ze helemaal top. Ik testte 2x per dag zodra ik zag dat de streep zichtbaarder werd. Snel resultaat te zien. Zijn niet duur. Ik vond t fijn dat je ziet wanneer je in de buurt van je meest vruchtbare dag kwam. Ik gebruikte ook van clearblue, maar daar vond ik t lastiger dat er alleen smiley te zien is of niet (bij mij nooit een smiley gekomen). En bij de sensitest zie je het streepje steeds donkerder worden. Dus ik denk daarom nauwkeuriger. 1x gebruikt afgelopen cyclus en meteen zwanger :-) dus dik tevreden!

Bennebroek
17 dec 2020 19:30

Waardering: zeer tevreden

De sticks zijn duidelijk af te lezen, makkelijk te gebruiken en heel nauwkeurig. Daarbij ook niet duur dus echt waar voor je geld.

Weert
4 nov 2020 22:46

Waardering: zeer tevreden

Simpel, duidelijke instructies en geen fancy of dure verpakking. Je betaalt dus niet onnodig voor iets.

Zaanstad
31 okt 2020 20:13

Waardering: zeer tevreden

Het was zeer eenvoudig uit te voeren. Ook fijn dat er een kalender meegeleverd werd waarop je de testen kunt plakken zodat je en mooi overzicht hebt van de ovulatietesten. Wij zijn zeer tevreden!

Langeraar
26 okt 2020 18:07

Waardering: tevreden

Makkelijk uit te voeren, kleine verpakking om mee te nemen.

Wormerveer
13 okt 2020 19:31

Waardering: zeer tevreden

100% goede ovulatie test. Heel makkelijk te gebruiken en resultaat is meteen zichtbaar. En goede uitleg. Test gedaan en gelijk zwanger. Werk perfect.

Rotterdam
4 okt 2020 19:08

Waardering: zeer tevreden

Ja, ben nu voor de 2e x zwanger mbv deze testen.

Huissen
7 sep 2020 14:19

Waardering: zeer tevreden

Heel eenvoudig en duidelijk. Bij mij was er altijd wel een licht streepje en liep duidelijk op toen mijn piek kwam.

Anoniem
18 aug 2020 21:07

Waardering: zeer tevreden

Het product voldoet aan de verwachtingen. Prijs-kwaliteit verhouding is op alle vlakken dik in orde. Snel en eenvoudig af te lezen.

Rijkevorsel
18 aug 2020 19:23

Waardering: zeer tevreden

Na het lezen van de positieve reviews, heb ik besloten om een setje ovulatietesten te bestellen. Ik heb hier 3 sensitest zwangerschapstesten gratis erbij gekregen. Deze waren zeker gevoelig, want 5 dagen voor NOD zag ik een lichtroze teststreep verschijnen :). Zowel de ovulatietesten als de zwangerschapstesten waren eenvoudig te gebruiken en deden wat ze moesten doen. Ik raad deze producten zeker aan.

Dordrecht
28 jul 2020 22:01

Waardering: zeer tevreden

Zeer duidelijk.

Antwerpen
27 jul 2020 09:00

Waardering: zeer tevreden

Uitleg is Goed, compact en werkt goed.

Noordoostpolder
22 jul 2020 19:53

Waardering: zeer tevreden

In het begin leek het lang te duren, maar uiteindelijk op cyclus dag 21 piek gevonden.

22 jul 2020 07:13

Waardering: tevreden

Makkelijk uit te voeren. Duidelijke beschrijving

Purmerend
30 jun 2020 22:54

Waardering: zeer tevreden

Heel duidelijk een piek gevonden, op een ander moment dat ik verwachtte. Nu pril zwanger, na eerst zes maanden niets, nu in 1x raak na gebruik van deze testen! Grote aanrader dus! En ook nog eens super goedkoop.

Zwolle
19 jun 2020 22:36

Waardering: zeer tevreden

Ik vind het handige testjes, ook leuk dat je altijd wat blaadjes bij krijgt waar je je ovulatie testen kan op bij houden.

Meise
11 jun 2020 21:11

Waardering: zeer tevreden

Deze testen zijn onwijs duidelijk! Mijn piek was niet te missen. Nooit meer andere!

10 jun 2020 22:36

Waardering: zeer tevreden

Het product is gemakkelijk in gebruik. Heldere instructies maken het simpel. De resultaten zijn eenvoudig af te lezen. Als je twijfelt over wanneer je ovuleert, dan raad ik dit product aan.

Borne
8 jun 2020 07:47

Waardering: zeer tevreden

Goed en makkelijk af te lezen en te gebruiken. Beschrijving is duidelijk zou het zeker weer bestellen

Loenen Aan De Vecht
9 mei 2020 20:03

Waardering: zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de Sensitest Ovulatietest Dipstick. Kreeg een heel duidelijk resultaat op de dag van mijn LH piek. Helaas deze ronde wel ongesteld geworden dus heb inmiddels weer een nieuwe lading besteld voor de volgende.

Breda
9 apr 2020 20:07

Waardering: zeer tevreden

Geeft een duidelijke oploop en afloop van de testlijn. Heel fijn!

Eindhoven
6 apr 2020 20:50

Waardering: zeer tevreden

Het product is handig in gebruik en de resultaten zijn duidelijk af te lezen.

Lisse
1 mrt 2020 15:15

Waardering: zeer tevreden

Zeer duidelijke testuitslag, duidelijker dan bij andere merken ovulatietesten die ik heb gebruikt

Rotterdam
16 feb 2020 16:25

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken en scherp geprijsd!

15 feb 2020 20:15

Waardering: zeer tevreden

Doet precies wat het moet doen. Makkelijk af te lezen

Zutphen
15 feb 2020 19:16

Waardering: zeer tevreden

Duidelijk resultaat. Ik bestel het opnieuw.

Heerhugowaard
30 jan 2020 19:02

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken, duidelijke gebruiksaanwijzing. Heldere resultaten. Net zo goed en duidelijk als de hele dure tests die je bij de drogist haalt. Ik zou dit iedereen aanbevelen.

Zwolle
8 jan 2020 12:13

Waardering: zeer tevreden

Testen zijn makkelijk in gebruik en duidelijk. Ik raad het zeker aan.

Friesland
28 dec 2019 12:45

Waardering: tevreden

Werkt prima, geen bijzonderheden. Goede prijs voor het product.

Breda
24 nov 2019 14:02

Waardering: zeer tevreden

Snel en makkelijk de LH piek kunnen vinden. Makkelijk in gebruik, handig kalendertje om de testen op te plakken. Tip voor sensitest: dagen leeg laten om zelf in te vullen.

Emmen
17 nov 2019 19:56

Waardering: zeer tevreden

Simpele makkelijke testen

Breda
6 nov 2019 15:59

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk te gebruiken en waar voor je geld.

Almere
26 okt 2019 19:40

Waardering: zeer tevreden

Vruchtbare dagen makkelijk te zien.

Breda
23 okt 2019 19:41

Waardering: zeer tevreden

Jazeker!! ik heb 5 testen gebruikt en er warwn er 2 positief de eerste dag er gebruik van gemaakt zeg maar ;) en nu 5 weken zwanger!!!

Rotterdam
22 okt 2019 19:50

Waardering: zeer tevreden

Nadat ik voor de eerste keer gebruik heb gemaakt van de ovulatietesten ben ik direct zwanger geraakt. Snel geleverd. Brievenbuspakketje.

Amsterdam
15 okt 2019 19:54

Waardering: zeer tevreden

Gemakkelijk in gebruik. Subtiel verpakt, zeer fijn.

9 okt 2019 20:33

Waardering: zeer tevreden

Test werkt nauwkeurig en goed, er wordt ook een blaadje meegestuurd waarop je ze allemaal kan plakken om te vergelijken, echt ideaal. Ik heb deze testen al 5 jaar geleden voor het eerst gebruikt bij de eerste en ook voor alle nakomelingen, top!

Landgraaf
19 sep 2019 20:09

Waardering: zeer tevreden

Heel gemakkelijk om uw eisprong op te sporen. Deze laat heel duidelijk zien aan het streepje!

Eeklo
13 sep 2019 19:18

Waardering: zeer tevreden

Doet wat het moet doen. Met resultaat!

Apeldoorn
26 aug 2019 22:12

Waardering: tevreden

Ja het heeft gedaan wat het moest doen. Ik heb al bij de eerste keer testen mijn lh piek gevonden.

Landgraaf
15 aug 2019 09:19

Waardering: zeer tevreden

De lh testen zijn betrouwbaar. Ik zou geen ander merk meer willen gebruiken. Webwinkel is duidelijk, ook de faq is heel fijn en uitgebreid.

14 aug 2019 20:37

Waardering: zeer tevreden

Ja kleurt duidelijk op helaas nog niet zwanger

Veghel
8 aug 2019 23:45

Waardering: zeer tevreden

Ovulatietest werkte heel goed, uitleg heel duidelijk en na de eerste maand gelijk zwanger!

Zeist
8 aug 2019 19:58

Waardering: zeer tevreden

Ik gebruikte een app die aangeeft wanneer mijn ovulatie is, maar ik wilde het toch voor de zekerheid weten. De uitslag van Sensitest kwam overeen met de app, dat was erg fijn. Product is makkelijk te gebruiken. Instructie zijn goed te volgen. De Sensitest heeft zeker gedaan wat het moest doen, ik hoop dat ik deze niet meer hoef te bestellen en dat ik zwanger ben.

Amsterdam
15 jul 2019 10:10

Waardering: zeer tevreden

Het is handig in gebruik. Het is natuurlijk het meest comfortabel als je er thuis of in een badkamer mee aan de slag kan, omdat je met een potje aan de slag moet. Het is een correcte en duidelijk afleesbare weergave met de streepjes. Fijn dat er een blad wordt bijgeleverd waarop je de gebruikte sticks kan verzamelen om een goed overzicht te krijgen.

Hoeselt
14 jul 2019 16:51

Waardering: zeer tevreden

Erg prettig. Doet wat het moet doen. Duidelijke instructies en duidelijke lijnen. Ook mijn LH piek al kunnen vinden! Tijdens mijn vorige zwangerschap ook gebruikt!

Berkel En Rodenrijs
4 jul 2019 11:28

Waardering: zeer tevreden

Ja zeker, we waren meteen zwanger! De overige testjes bewaren we voor de volgende ronde 😉

Nederland
3 jul 2019 22:29

Waardering: zeer tevreden

Lijntje werd per dag steeds duidelijker! Handig om te weten wanneer je in ieder geval kan vrijen met een grote kans op een baby!

Alkmaar
2 jul 2019 21:36

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke testen, makkelijk in gebruik.

Putten
2 jul 2019 19:45

Waardering: zeer tevreden

Duidelijk testresultaat. 2 maanden gebruikt en inmiddels +/- 6 weken zwanger!

Zeist
23 jun 2019 19:45

Waardering: zeer tevreden

Hele eenvoudige en duidelijke manier om je eisprong te vinden

20 jun 2019 12:42

Waardering: zeer tevreden

Heeft prima aangegeven hoe en wat, al bestel ik al heel lang bij jullie... wachten op een kindje. we lopen bij de fertiliteitsarts.

Vollenhove
4 jun 2019 19:22

Waardering: zeer tevreden

Het was de eerste ovulatie test waar ik iets mee kon. De ovulatie is duidelijk af te lezen.

Zwijndrecht
3 jun 2019 19:22

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke instructies, simpele werking. Indien nodig ga ik zeker opnieuw bestellen. Test ook aangeraden aan een bevriende verloskundige

Nijmegen
29 mei 2019 07:46

Waardering: zeer tevreden

Ik vond de voorbeelden erg fijn. Normaal altijd keurig een cyclus van 28 dagen. Omdat het de eerste ronde was, ben ik op dag 10 al begonnen met testen. Nu bleek dat ik op dag 17 pas een LH piek had. Deze cyclus duurde 31 dagen. Zonder de tests was ik hier niet achter gekomen. Op de site stond de tip dat je beter door kunt testen als er nog geen piek zichtbaar is. Die tip was voor mij dus top. Nu weet ik dat mijn piek een dikke donkere lijn laat zien.

Deventer
23 mei 2019 22:18

Waardering: zeer tevreden

Super goed. Ik ben vrij onzeker door mijn onregelmatige cyclus en had voor het eerst in 3,5 jaar een knal positieve ovulatie test! Duidelijke gebruiksaanwijzing. Nu hopen op een wondertje.

Den Haag
23 mei 2019 21:51

Waardering: zeer tevreden

Het heeft zeker gedaan wat het moet doen. Ik heb het 1 x gebruikt de testen en heb nu een positieve zwangerschapstest in me handen.

Varsseveld
19 mei 2019 05:57

Waardering: zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding. Dipsticks zijn duidelijk. Extra dure en milieuvervuilende verpakkingen zijn niet nodig.

Den Bosch
12 mei 2019 20:15

Waardering: zeer tevreden

Het product heeft zijn werk gedaan ben zeer tevreden. Heb het voor het eerst getest en heb na 3 weken later positief uitslag gekregen dat ging heel snel. En raad het iedereen aan die zwanger willen worden

Rotterdam
29 apr 2019 07:44

Waardering: zeer tevreden

Fijne testen en zeer handige agenda voor het plakken van de testen en het noteren van de datum.

Capelle Aan Den Ijssel
23 apr 2019 20:57

Waardering: zeer tevreden

Het is een fijne test met een duidelijke handleiding. Het resultaat is snel af te lezen.

Boskoop
9 apr 2019 21:20

Waardering: zeer tevreden

Het product werkt heel fijn, het geeft duidelijk aan wanneer de piek is. Tot nu toe 3x zwanger geworden mede dankzij deze testen.

Echt
27 mrt 2019 13:58

Waardering: zeer tevreden

Het gaf mooi de piek aan, duidelijk!

21 mrt 2019 19:50



Sensitest Ovulatietest dipstick << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2021.